Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

“Με ιδιαίτερη χαρά σάς παρουσιάζουμε την επιστημονική ημερίδα τής 4ης Οκτωβρίου 2013, η οποία έγινε στο κτίριο τού Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) στο Μαύρο Λιθάρι Αναβύσσου, στην αίθουσα εκδηλώσεων “Αμφιτρίτη”, με θέμα: «Περιοχή Αλυκών και Αγίου Νικολάου Αναβύσσου: Ένας άγνωστος περιβαλλοντικός και πολιτισμικός θησαυρός».

Η ημερίδα τής 4ης Οκτωβρίου 2013, συνέπεσε με τη συμπλήρωση ενός έτους ζωής τού συλλόγου μας και αποτελεί τη δεύτερη μέσα σε ένα έτος εκδήλωσή μας. Η πρώτη εκδήλωση μας είχε γίνει την 22-03-2013, στο αμφιθέατρο τού Δημαρχιακού Μεγάρου τού Δήμου Σαρωνικού στα Καλύβια Αττικής, με θέμα: «Η πολιτική των μνημονίων – Τα αίτια και οι συνέπειες αυτής της πολιτικής στο εσωτερικό και εξωτερικό της χώρας μας και οι τρόποι διεξόδου από το αδιέξοδο» (δείτε εδώ την πρώτη εκδήλωσή μας).

Η επιστημονική ημερίδα τής 4ης Οκτωβρίου 2013 αποτέλεσε την πρώτη και μάλιστα επιτυχημένη προσπάθεια τού συλλόγου μας να συνεργασθεί με τοπικούς φορείς, οργανώσεις και δημόσιους οργανισμούς για την επίτευξη κοινών στόχων. Η ημερίδα ήταν προϊον μίας άψογης συνεργασίας – συνδιοργάνωσης τού συλλόγου μας με το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. και το επιστημονικό προσωπικό του. Στη συνέχιση αυτής τής άψογης συνεργασίας προσβλέπουμε και στο μέλλον.”

Από την εισαγωγή της παροτσίασης σε άρθρο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορταζ με  τη παρουσίαση από το ομώνυμο blog

Categories