Η ” ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ” μας μετέφερε σε ..άλλη Σφαίρα

Επιστημονική Ημερίδα με ..άλλες προσεγγίσεις διοργάνωσε η “ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ” με την στήριξη επιστημόνων του ΕΛΚΕΘΕ.
Οι επιστήμονες που παραβρέθηκαν, άλλοι ως εισηγητές και άλλοι ως απλοί ομιλητές, ο Δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου μαζί με τους Αντιδημάρχους Μ.Τσαλικίδη και Γ. Τζιβίλογλου, ο τ.Δήμαρχος Κερατέας κος Ιατρού, οι εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων, οι απλοί πολίτες ακόμα και οι παρεβρισκόμενοι υπάλληλοι του ΕΛΚΕΘΕ, όπως και η παρέμβαση της Βουλευτού, Νάντιας Βαλαβάνη, ξεδίπλωσαν όλες τις πτυχές της Ανάπτυξης -με η χωρίς εισαγωγικά η λέξη- και μας έκαναν όλους να προβληματιστούμε βαθύτατα για τις προοπτικές της Αξιοποίησης των Αλυκών και του Αγ.Νικολάου Αναβύσσου.
Οι επιστήμονες του ΕΛΚΕΘΕ και η εκπρόσωπος της Ορνιθολογικής Εταιρείας έκλεψαν την παράσταση με τις μοναδικές αναλύσεις τους και όσοι βρεθήκαμε εκεί θα θέλαμε να ακούσουμε και άλλα πολλά, μόνο που ο χρόνος κύλισε σαν νερό και δεν μας το επέτρεψε.
Από την Ημερίδα αυτή, ο Paraktios.gr παραθέτει μόνο ένα βιντεάκι που αφορά σε μία εναλλακτική πρόταση για τις ΑΛΥΚΕΣ ,του κου Χρ. Αναγνώστου καθώς και μερικές φωτογραφίες . Πίό κάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εκδήλωση από το site της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Categories