Αντώνης Γάκης. Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής

Ο Αντώνης Γάκης ενημερώνει για τη δομή της Περιφέρειας, την μεγαλύτερη της Ευρώπης, το Περιφερειακό Συμβούλιο, για τους Πολιτικούς που το χρησιμοποίησαν για προσωπική προβολή για να εκλεγούν μόνο και ύστερα να αποχωρήσουν.
Μιλάει για το δικό του ΟΧΙ στο ΕΣΧΑΔΑ ΑΣΤΕΡΑ καθώς και για τις θέσεις του και τις αντιρρήσεις του για το πρωθούμενο μοντέλο Διαχείρισης Απορριμμάτων.
Ενημερώνει για το πρόγραμμα διαλογής στη Πηγή που έχει ξεκινήσει στα Σχολεία του Σαρωνικού καθώς και για το σταθμό Μεταφόρτωσης Καλυβίων.

Να σημειωθεί ότι ενώ η συνέντευξη είχε ως ατζέντα τα έργα και τις χρηματοδοτήσεις της Περιφέρειας Αττικής προς τους Δήμους, αυτό δεν έγινε γιατί η ροή της κουβέντας στράφηκε σε πολύ ενδιαφέροντα θέματα και κρίθηκε πιό χρήσιμο να εξελιχθεί η συζήτηση εκτός προγράμματος για τη καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση όλων μας.

Το “ΟΧΙ” του Αντώνη Γάκη στο ΕΣΧΑΔΑ ΑΣΤΕΡΑ

 

Μικρό Βιογραφικό του Αντώνη Γάκη

Γεννήθηκα στην Π. Φώκαια πριν 33 χρονιά 2ος γιος του Σπύρου Γάκη δασκάλου από τη Λούτσα Πρεβέζης και διευθυντή επί δεκαετίες στο Δημοτικό Σχολειό και της Άννας Γάκη από την Σαντορίνη προϊσταμένη του νηπιαγωγείου της Π. Φώκαιας επί 35 συνεχή χρονια.
Αποφοίτησα από το Λύκειο Αναβύσσου και συνέχισα στις Σπουδές μου στο Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστήμιου Πειραιά και μετά συνέχισα στο Μεταπτυχιακό Προγραμμα Σπουδών του Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Τελευταίος μου ακαδημαϊκός σταθμός το Παντειο Πανεπιστήμιο οπου έκανα το διδακτορικό μου στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης με Θέμα <<Πολιτικές Περιβάλλοντος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, Το Παράδειγμα της Περιφέρειας Αττικής. Μιλάω 5 γλώσσες, αγγλικά γαλλικά ιταλικά γερμανικά και την μητρική ελληνική.
Αφού δίδαξα στα Δημόσια Ιεκ (Βάρη-Αγ.Αναργυροι) και στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, και στον ιδιωτικό τομέα σαν οικονομολόγος, σήμερα είμαι Επιστημονικός Σύμβουλος και καθηγητής στην Εράσμιο Ελληνογερμανικη Σχολή σαν εισηγητής Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης καθως και καθηγητης στο Αkmi Metropolitan College.
To 2006 εκλέχτηκα νομαρχιακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής όπου διατέλεσα και αντιπρόεδρος του νομαρχιακού συμβούλιου και το 2010 επανεκλέχτηκα στις περιφερειακες εκλογές οπού είμαι και εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος περιβάλλοντος και μελος του Δ.Σ και της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ.

 

 

Categories