Αποκλειστική Συνέντευξη του Αντώνη Γάκη για την “ΑΝΑΣΑ”

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στον Paraktios.gr, ο Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Αντώνης Γάκης ο οποίος προχώρησε στην ίδρυση Νέου αυτοδιοικητικού σχήματος υπό την Ονομασία ΑΝΑΣΑ.
Ο Αντώνης Γάκης μαζί με τα δύο νέα σε ηλικία στελέχη του,το Μίλτο Πρέκα και τον Βαγ.Καραμολέγκο, εξηγούν τους λόγους και τους στόχους της Νέας Κίνησης που ήλθε για να μείνει,όπως τόνισαν, προκειμένου να διεκδικήσουν το όνειρο και να δώσουν στους Νέους Ελπίδα.

Μικρό Βιογραφικό του Αντώνη Γάκη

Γεννήθηκα στην Π. Φώκαια πριν 33 χρονιά 2ος γιος του Σπύρου Γάκη δασκάλου από τη Λούτσα Πρεβέζης και διευθυντή επί δεκαετίες στο Δημοτικό Σχολειό και της Άννας Γάκη από την Σαντορίνη προϊσταμένη του νηπιαγωγείου της Π. Φώκαιας επί 35 συνεχή χρονια.
Αποφοίτησα από το Λύκειο Αναβύσσου και συνέχισα στις Σπουδές μου στο Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστήμιου Πειραιά και μετά συνέχισα στο Μεταπτυχιακό Προγραμμα Σπουδών του Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Τελευταίος μου ακαδημαϊκός σταθμός το Παντειο Πανεπιστήμιο οπου έκανα το διδακτορικό μου στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης με Θέμα <<Πολιτικές Περιβάλλοντος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, Το Παράδειγμα της Περιφέρειας Αττικής. Μιλάω 5 γλώσσες, αγγλικά γαλλικά ιταλικά γερμανικά και την μητρική ελληνική.
Αφού δίδαξα στα Δημόσια Ιεκ (Βάρη-Αγ.Αναργυροι) και στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, και στον ιδιωτικό τομέα σαν οικονομολόγος, σήμερα είμαι Επιστημονικός Σύμβουλος και καθηγητής στην Εράσμιο Ελληνογερμανικη Σχολή σαν εισηγητής Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης καθως και καθηγητης στο Αkmi Metropolitan College.
To 2006 εκλέχτηκα νομαρχιακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής όπου διατέλεσα και αντιπρόεδρος του νομαρχιακού συμβούλιου και το 2010 επανεκλέχτηκα στις περιφερειακες εκλογές οπού είμαι και εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος περιβάλλοντος και μελος του Δ.Σ και της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ.

 

Μικρό βιογραφικό του Μίλτου Πρέκα (με το κίτρινο μπλουζάκι)
Γεννήθηκα στην Ανάβυσσο πριν από 24 χρόνια γιος του Σταύρου Πρέκα δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Αναβύσσου και της Γιάννας Πρέκα, η οποία αφοσιώθηκε στην πολύτεκνη οικογένειά της.Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Αναβύσσου και συνέχισα τις σπουδές μου στο τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τώρα συνεχίζω το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Χημείας με θέμα Τεχνολογία και Διαχείριση Περιβάλλοντος.Στα σχολικά χρόνια ημούν ενεργό μέλος στα μαθητικά συμβούλια.Το 2008 εκλέγομαι στο 5μελες Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Αναβύσσου και το 2009 αναλαμβάνω τη θέση του προέδρου από τα υπόλοιπα μέλη. Tαυτόχρονα στα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν ενεργό μελός του συλλόγου των φοιτητών.Επαγγελματικά διδάσκω σε ιδιωτικό Φροντιστήριο της περιοχής και για 4 μήνες έκανα την πρακτική μου στο Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών στο τμήμα Ωκεανογραφίας. Τέλος ασχολούμαι με τον αθλητσμό ήμουν αθλητής στην Α.Ε.Σ.Α.Φ. ΚΟΥΡΟΣ και στην Γέννεση Θορικού.

Categories