Σαρωνικός. “Σηκώνει στροφές” ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ν.Βολάκος

“Σήκωσε στροφές” ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικου Νίκος Βολάκος, στη τρίτη κατά σειράν ομιλία-ενημέρωση στην Σαρωνίδα χθές Κυριακή 16/2, καθώς σιγά σιγά αυξάνεται και η προσέλευση των Πολιτών σε αυτές τις ενημερώσεις που σκοπό έχουν να “αφουγκραστεί” τα μηνύματα του κόσμου.

Τα κύρια σημεία από την εισαγωγική του ομιλία.
Η Κίνηση στην οποία ηγείται είναι ανεξάρτητη από κόμματικούς μηχανισμούς ,κάτι που διέπει τους υπάρχοντες Δημοτικούς Συνδυασμούς και την χαρακτήρισε τον συνδυασμό του ως “εξαρτημένο μόνο από τους Πολίτες”.
Χαρακτήρισετη την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή ως Καθεστωτική με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ενημέρωση προς τους Πολίτες.
Η Δημοτική αρχή δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει ούτε το 50% των Προγραμμάτων ΕΣΠΑ.
Κατήγγειλε για άλλη μία φορά την τακτική του Δήμου να αναθέτει έργα με απ’ευθείας αναθέσεις.
Από τη θέση της αντιπολίτευσης έκανε μεγάλο έργο με τις προτάσεις και τις παρεμβάσεις του.
Αφού όλαν πήγαιναν καλά στο Δήμο γιατί από την ίδια παράταξη εμφανίζονται δύο υποψήφιοι και αν δεν πήγαιναν καλά, γιατί δεν βγήκαν να το πούνε?
Ξαφνικά πληροφορήθηκα για το αποχετευτικό ότι υπήρχε μελέτη να γίνει αντλιοστάσιο στη Κεντρική Πλατεία Σαρωνίδας.
Δεν βγήκε κανείς να πεί ότι η Σαρωνίδα ήταν η μόνη Δημοτική Κοινότητα που δεν είχε χρέη και όμως δεν υπήρξαν ανταποδοτικά ωφέλη γι αυτήν.Να μας πούν τι κάνανε αυτά τα 3,5 χρόνια για την Σαρωνίδα.
Για τις χρήσεις γης. Η Δημοτική Αρχή το μόνο που σκέφτεται είναι η ψηφοθηρία..
Μιλήσαμε για το Παράκτιο Μέτωπο και πως θα πρέπει να είναι οι επιχειρήσεις.
Μιλήσαμε για τις Αλυκές και καλέσαμε τον Δήμαρχο να συνδιαμορφώσουμε ένα πλαίσιο Αρχών και εκείνος απάντησε ότι θα το αναθέσουμε στο Πολυτεχνείο,κάτι που δεν έγινε δεκτό από τον Επίτροπο (χρηματοδότηση μελέτης) γιατί οι Αλυκές δεν είναι Δημοτική Περιουσία,είναι του Δημοσίου με αποτέλεσμα σήμερα να είναι στον αέρα και να μην υπάρχει κάποια σοβαρή πρόταση.
Από τους άλλους συνδυασμούς υπάρχουν λογικές ποδοσφαιρικού τύπου με μεταγραφές.
Μετά την αποχώρηση από τον Δήμο ενός καθεστωτικού Δημάρχου, αλλάζουμε σελίδα και μπορούμε να κάνουμε την Ανατροπή. Δείτε το video

Categories