Σαρωνικός. Με Δελτίο Τύπου Απαντά ο Δήμος Σαρωνικού για τις ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Δελτίο Τύπου απέστειλε στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ο Δήμος Σαρωνικού καταγγέλλοντας ως <αυθαίρετη και απαράδεκτη την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης περί της μίσθωσης θαλάσσιας έκτασης 20 στρεμματων στην ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΑΕ > που επιτρέπει δηλαδή την μεταγκατάσταση της Εταιρείας από τον ΠΑΤΡΟΚΛΟ στη θαλάσσια περιοχή του Δήμου Σαρωνικού.
Με το Δελτίο Τύπου καλούνται οι Δημότες να βρίσκονται σε εγρήγορση για την αποτροπή αυτής της μετεγκατάστασης που ήδη είναι σε εξέλιξη. Στο μεταξύ δημοσιοποιήθηκαν όλα τα σχετικά έγγραφα τα οποία σχετίζονται με την υπόθεση. Τα παραθέτουμε με Χρονολογική σειρά, μετά από την Δημοσίευση του ΔΤ που ακολουθεί. Είναι σίγουρο ότι το ζήτημα θα συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές. Αυτό που θα σημειώσουμε εμείς και ως ζήτημα έρευνας, είναι η ύπαρξη δύο αποφάσεων της Αποκεντρωμένης για το ίδιο θέμα.
Με βάση τα έγγραφα που δημοσιοποιεί ο “Αττικός Παρατηρητής”, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 31/10/12, συζητήθηκε η πρωτη απόφαση 588/8.8.13 και προφανώς δεν υπήρχε η μεταγενέστερη 925/23.12.13.
Όλα αυτά όμως, θα είναι αιτία και αντικείμενο έντονων συζητήσεων και αντιπαραθέσεων εν μέσω προεκλογικής περιόδου που ίσως δημιουργήσουν ένταση μεταξύ των Δημοτικών Συνδυασμών που έχουν ήδη ξεκινήσει τη προεκλογική τους δράση.

Categories