Η “ΠΡΩΤΗ” του υποψήφιου Δημάρχου Σαρωνικού Γ.Σωφρόνη

Μεγάλη σε όγκο για τα δεδομένα του Πολυχώρου “Ανθέλεια” Λαγονησίου, η πρώτη Δημόσια Προεκλογική Εμφάνιση του υπ.Δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη στο τέλος της οποίας παρουσίασε και τους πρώτους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους επιλεγμένους από όλες τις Δημοτικές κοινότητες του Δήμου Σαρωνικού.
Ο Γιώργος Σωφρόνης ανακοίνωσε πλήρες σχεδόν προεκλογικό πρόγραμμα καλύπτοντας όλα τα σοβαρά ζητήματα του τόπου, έχοντας ένα πρώτο εργαλείο τα ΕΣΠΑ η ΣΕΣ (σύμφωνο εταιρικής σχέσης) όπως ονομάζονται πιά.
Αξιοποίηση των ίδιων πόρων όπως η Αξιοποίηση της Παραλιακής Ζώνης , το Δάσος του Κουβαρά καθώς και το πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα ξεκαθαρίζοντας ότι ο Δήμος θα βρεθεί συνομιλητής με όλους τους φορείς και τις αρχές της χώρας διεκδικώντας το μέγιστο κοινό όφελος για τον τόπο. Ο Δήμος και οι κάτοικοι θα έχουν το πρώτο λόγο γιά όποιες παρεμβάσεις γίνουν στο παραλιακό μέτωπο διότι επιθυμούμε την ΗΠΙΑ ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας αλλά δεν διαπραγματευόμαστε τις παραλίες μας.
Αναφέρθηκε επίσης στα σχέδια πόλης, στην ενοποίηση της Υπηρεσίας καθαριότητας,στην κομποστοποίηση, στην Ανακύκλωση και σε υπηρεσία αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων.
Επιπρόσθετα ανακοίνωσε και επί μέρους μέτρα για την εξοικονόμιση ενέργειας, αναφέρθηκε στο αποχετευτικό Καλυβίων, ενώ για το παραλιακό μέτωπο θα συνεχιστεί η προσπάθεια όδευσης των λυμμάτων στην Ψυττάλεια.
Εξήγγειλε την αντικατάσταση των υδρομετρητών με τηλεμετρικούς για απομακρυσμένη καταμέτρηση που θα μειώσει τα διαστήματα καταμέτρησης με αποτέλεσμα την μείωση των λογαριασμών νερού αφου η έκδοση θα γίνεται πιό συχνά και συνεπώς δεν θα χρησιμοποιούνται οι μεγάλες κλίμακες χρέωσης κατανάλωσης.
Δείτε και τις υπόλοιπες εξαγγελίες στο video που ακολουθεί

Categories