Η υποψήφια Δήμαρχος Σαρωνικού, Αγγελική Ράπτη στον Paraktios

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης απαντά σε σχετικές ερωτήσεις περί κομματικού ψηφοδελτίου και σε διαδόσεις που τη φέρουν να μην έχει καμία σχέση με τον Δήμο Σαρωνικού και την ενασχόλησή της με τα κοινά.
Επίσης  αναφέρθηκε στην υπόθεση μεταφοράς των ιχθυοκαλλιεργειών που κατά τη γνώμη της, η πρόσφατη παρέμβαση των συλλόγων θα έπρεπε να είχε προκληθεί από την ίδια την Δημοτική Αρχή πριν καν ξεκινήσει η διαδικασία των πρώτων αποφάσεων.
Στη συνέχεια κατέθεσε το πλαίσιο της  Αξιοποίησης  του Παραλιακού μετώπου και Αλυκών και τη βασική διαφορά του συνδυασμού της με την πρόταση Αξιοποίησης του συνδυασμού του κου Σωφρόνη

 

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης η υποψήφια Δήμαρχος μιλώντας για την Διαχείριση Απορριμμάτων διαχώρισε τη θέση της ΡΙΖ.Ε.Σ από τον υπάρχοντα Περιφερειακό Σχεδιασμό, και ανήγγειλε την διενέργεια ημερίδας με θέμα την πρόταση της Ριζοσπαστικής Ενότητας Σαρωνικού για το ζήτημα.
Για το θέμα της σύνδεσης του αποχετευτικού της Παραλίας στην Ψυτάλλεια, τόνισε ότι είναι ένα έργο που δεν πρέπει να σταματήσει και αν –απευκταίο- δεν ολοκληρωθεί ,τότε θα γίνει διαβούλευση με τους κατοίκους για εξεύρεση νέου σημείου στον Σαρωνικό, κάτι που όμως θα χρειαστεί 2-3 χρόνια για να ξεκινήσει.
Η κα Ράπτη αναφέρθηκε επίσης στα σχέδιά της για την Κοινωνική Πολιτική που υποστηρίζει και κλείνοντας τόνισε για άλλη μία φορά ότι η Ριζοσπαστική Ενότητα Σαρωνικού (ΡΙΖ.Ε.Σ.) οραματίζεται ένα άλλο μοντέλο Δήμου όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον έχουν οι Πολίτες και να παίρνουν μέρος στη λήψη των αποφάσεων

Categories