Αγγελική Ράπτη. Ερχόμαστε στον Δήμο για να δώσουμε και όχι για να πάρουμε. Ομιλία στο Λαγονήσι.

Οι κάτοικοι του Λαγονησίου ανταποκρίθηκαν στην τοπική ενημέρωτική συζήτηση που τους κάλεσε η Αγγελική Ράπτη χθες το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαγονησίου.
Ρίχνοντας βάρος στο Παραλιακό Μέτωπο, ανέπτυξε τις θέσεις της Ριζοσπαστικής Ενότητας Σαρωνικού, ενώ ως πρώτη προτεραιότητα έθεσε την Κύρωση της Πράξης Εφαρμογής της περιοχής ώστε να δημιουργηθούν οι υποδομές για μία πιό ανθρώπινη Πόλη. Είχε ενδιαφέρον η απάντηση που έδωσε σε ερώτηση συμπολίτη μας που την ρώτησε άν ως Δήμαρχος θα λειτουργήσει συλλογικά ή πελατειακά. “Εμείς ερχόμαστε στο Δήμο για να δώσουμε και όχι να πάρουμε” είπε η Αγγελική Ράπτη εν μέσω χειροκροτημάτων.
Το πιό σημαντικό σημείο της ομιλίας ήταν αυτό κατά το οποίο η Αγγελική Ράπτη ανέπτυξε σχέδιο ανάπτυξης με το οποίο ο Δήμος θα έλθει  σε επαφή με άλλους Δήμους της Ευρώπης,ξεκινώντας με τους αδελφοποιημένους, και σε συνεργασία με τοπικά ξενοδοχεία και τους επαγγελματίες της περιοχής θα δημιουργήσει “τουριστικά πακέτα” για την προσέλκυση τουρισμού ενώ μέσω του γραφείου Τουρισμού που θα έχει, θα αναλάβει τη ξενάγησή τους στα αρχαία και στα αξιοθέατα της περιοχής.
Δείτε το video της ομιλίας, ενώ αναμένεται και Δελτίο Τύπου με τα ΄κυρια θέματα που συζητήθηκαν.

Categories