Γιώργος Μπιθυμήτρης υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού

Συνέντευξη περίπου μιάς ώρας παραχώρησε στον Paraktios.gr ο υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Μπιθυμήτρης, επικεφαλής της “ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΑΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ”.
Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης ο Γιώργος Μπιθυμήτρης που είναι και Δημοτικός Σύμβουλος Σαρωνικού, “αξιολόγησε” το προφίλ του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου, ανάλυσε τις απόψεις του και τη στάση του απέναντι στο σοβαρότατο ζήτημα των αποζημιώσεων του συνεταιρισμού του Αγ.Νικολάου Αναβύσσου και αναφέρθηκε και στο θέμα των Ιχθυοκαλλιεργειών.
Στο 2ο μέρος της συνέντευξης έγινε ανάλυση των θέσεων της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για την αξιοποίηση του Παραλιακού Μετώπου και των Αλυκών και κατέθεσε τις απόψεις του για το Αποχετευτικό.
Στο 3ο μέρος ο υποψήφιος Δήμαρχος απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την Διαχείριση Απορριμμάτων και ανέπτυξε τις θέσεις του για την Κοινωνική Πολιτική που θα έπερεπε να ακολουθήσει ο Δήμος Σαρωνικού κατά την τρέχουσα θητεία του. Κλείνοντας, ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα με κυρίαρχο αυτό των Εργασιακών σχέσεων.

Categories