Η Ομιλία της Αγγελικής Ράπτη στην Ανάβυσσο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγγελική Ράπτη: Οι δεσμεύσεις μας για το Παραλιακό Μέτωπο στηρίζονται σε μια εναλλακτική ρεαλιστική πρόταση ανάπτυξης της περιοχής μέσω του ΕΣΠΑ
Σαφή δέσμευση ότι δεν πρόκειται να επιτραπεί οι ακτές να μετατραπούν σε τσιμέντο, ούτε και να ξεπουληθούν, κατέθεσε η υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού Αγγελική Ράπτη, επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Ενότητας Σαρωνικού, χθες το βράδυ από την Ανάβυσσο, παρουσιάζοντας ρεαλιστική εναλλακτική πρόταση ανάπτυξης της περιοχής, μέσω του ΕΣΠΑ.
Ειδικότερα, η κ. Ράπτη σημείωσε πως ο Δήμος Σαρωνικού πρέπει άμεσα να κάνει μελέτη για το Παραλιακό Μέτωπο ώστε να υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση. Παράλληλα διευκρίνισε πως υπάρχει η δυνατότητα μέσω του ΕΣΠΑ ο Δήμος σε συνεργασία με γειτονικούς δήμους να διεκδικήσει και να εξασφαλίσει χρηματοδότηση ολοκληρωμένων σχεδίων χωρικής ανάπτυξης. Η ύπαρξη μεγάλου θαλάσσιου μετώπου, η τουριστική ζώνη Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας και οι Αλυκές μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο ενός ευρύτερου σχεδιασμού (τύπου master plan) και μέσω αυτού να ζητηθεί χρηματοδότηση για ολοκληρωμένες δράσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014 – 2020.
Η κ. Ράπτη δεσμεύθηκε ακόμη για κοινωνική στήριξη του πολίτη με λειτουργία νέων αλλά και ενίσχυση των υφιστάμενων προνοιακών δομών, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι η χρηματοδότηση μπορεί να εξασφαλισθεί μέσω εξοικονόμησης πόρων. Ως παράδειγμα ανέφερε την πλήρη ανάληψη από το Δήμο Σαρωνικού του προγράμματος ανακύκλωσης με ταυτόχρονη λειτουργία μονάδας κομποστοποίησης, μέσω των οποίων θα εξοικονομηθούν χρήματα που ξεκινούν από 200.000 ετησίως και φθάνουν μέχρι 2,5 εκ στην πλήρη λειτουργία του προγράμματος.
To video https://www.youtube.com/watch?v=PYw2HUZMXEc&feature=youtu.be
και αναλυτικά η ομιλία της κ. Ράπτη

Αγαπητές φίλες και φίλοι
Είναι για μένα μεγάλη χαρά που βρίσκομαι απόψε μαζί σας.
Σας ευχαριστώ θερμά που είστε εδώ
Που στηρίζετε τη δική μας φωνή.
Τη δική μας άποψη για το μέλλον του δήμου
για το σήμερα και το αύριο αυτής εδώ της πόλης.

Οι Εκλογές που έρχονται σε λίγες ημέρες είναι πάρα πολύ σημαντικές.
Γιατί καλούμαστε όλοι μας να επιλέξουμε τι θα κάνουμε στον τόπο μας, για να βρούμε διέξοδο από την οδυνηρή κρίση που μαστίζει την τοπική μας κοινωνία και οικονομία.
Κρίση που έχει κάνει πρωταθλήτρια την ανεργία, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της περιφέρειας στην Αττική υπάρχουν 570.000 άνεργοι με τα μεγαλύτερα ποσοστά στους νέους. που έχει δημιουργήσει εκατοντάδες νεόπτωχες οικογένειες, οι οποίες ζουν πολύ πιο κάτω από το όριο της φτώχειας.
Oι εκλογές αυτές είναι επίσης πολύ σημαντικές επειδή θα κληθούμε να αποφασίσουμε ποιοι άνθρωποι, με ποιες ιδέες, ποιο πρόγραμμα, ποιες δεσμεύσεις, ποια κίνητρα και εν τέλει σε όφελος τίνος θα οδηγήσουν το Δήμο Σαρωνικού.
Ακούσαμε από έναν συνυποψήφιό μας ότι ήρθαμε όψιμα να διεκδικήσουμε το δήμο. Μα βέβαια εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εμάς δεν εξαρτάται η ζωή μας από το αν θα καταλάβουμε δημαρχιακούς θώκους ή όχι. Εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε και όχι για να πάρουμε. Οι πολίτες είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν αν θα εμπιστευθούν τους άφθαρτους που έρχονται με πρόγραμμα και σχεδιασμό ή αυτούς που υπόσχονται ότι θα κάνουν αύριο ότι δεν έκαναν χθες.
Εμείς πιστεύουμε ότι μία δημοτική αρχή πρέπει να ασκεί τα καθήκοντά της για δύο το πολύ θητείες και μετά να παραχωρεί τη θέση της σε άλλους. Αυτό σημαίνει δημοκρατία , αυτό σημαίνει ότι οι δημοτικοί άρχοντες δεν θα γίνουν κατεστημένο.

Αγαπητές φίλες και φίλοι

Η Ανάβυσσος δυστυχώς είναι μία πόλη που μαραζώνει. Συνεχώς βλέπουμε να κλείνουν μαγαζιά.
Η νέα δημοτική αρχή πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα για να

· βοηθήσουμε τους επαγγελματίες

· να τονώσουμε την οικονομία της περιοχής

· να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας

· να αναπτύξουμε τη περιοχή.

Για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της περιοχής προτείνουμε.

· Εξορθολογισμό των δημοτικών τελών, ώστε να μην επιβαρύνονται δυσανάλογα μικρές επιχειρήσεις
· Δυνατότητα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο.
· Κίνητρα για άνοιγμα νέων μαγαζιών
· Λειτουργία στο δήμο, γραφείου νομικής υποστήριξης
για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η ανάπτυξη όμως της περιοχής που όλοι θέλουμε ώστε να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας για τους κατοίκους, είναι συνυφασμένη με την τύχη του παραλιακού μετώπου και των Αλυκών.
Η ανάπτυξη που προτείνουμε εμείς Δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που ονειρεύονται τα κάθε λογής αρπακτικά –επενδυτές που θα είναι η καταστροφή ολόκληρου του δήμου Σαρωνικού και όχι μόνο.
Ξέρετε τι λέει το νομοσχέδιο που επιχειρούν να περάσουν για τον αιγιαλό; επιτρέπει επί της ουσίας με μια απλή άδεια, στον οποιονδήποτε το επιθυμεί, να μπαζώσει και να τσιμεντώσει οποιαδήποτε παραλία.
Νομιμοποιεί τις κάθε λογής αυθαίρετες κατασκευές και δίνει το ελεύθερο σε ξενοδόχους και ιδιώτες να περιφράσσουν και να και να ελέγχουν την ελεύθερη πρόσβαση σε παραλίες κατά το δοκούν. Έτσι πέρα από γεγονός ότι αφαιρούν το δικαίωμα του κάθε πολίτη να έχει ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες,
Μπαίνει σε κίνδυνο με μαθηματική ακρίβεια ο φυσικός πλούτος των παράκτιων περιοχών στη χώρα μας.
Για μας εδώ έχει ήδη χτυπήσει το καμπανάκι με την επιστολή της ΕΤΑΔ προς τον δήμο ότι πρέπει να γκρεμίσει ότι έχει στη περιοχή δηλ. τη παιδική χαρά, το πέτρινο και ότι άλλο υπάρχει εκεί γιατί οι Αλυκές μαζί με την μπροστινή παραλία της ανήκουν και προτίθεται να τα αξιοποιήσει άμεσα. Τι σημαίνει αξιοποίηση γι αυτούς το ξέρουμε καλά. Σημαίνει ξεπούλημα και μάλιστα σε τιμή ευκαιρίας. Τι είδους ανάπτυξη θέλουν οι επενδυτές ;
μα την ριβιέρα που εξαγγέλλεται με κάθε τρόπο.
Πως θα καταστρέψουν ολόκληρη τη περιοχή μας δείτε εδώ. Δείτε τι έκαναν στην Ισπανία πως μετέτρεψαν πανέμορφες παραλίες σε εκτρώματα και κατέστρεψαν ολόκληρες πόλεις.
Αυτές οι φωτογραφίες πρέπει να μας αφυπνίσουν όλους , να καταλάβουμε την καταστροφή που έρχεται και να την προλάβουμε.

Εμείς δεν θα αφήσουμε ποτέ να μετατραπούν οι ακτές μας σε τσιμέντο.

Εμείς δεν ξεπουλάμε το τόπο μας σε καμία τιμή.

Η παραλία ανήκει στο δήμο μας , αυτός πρέπει να έχει και τη διαχείρισή της. Αυτός μαζί με του κατοίκους θα αποφασίσει για την οποιαδήποτε ανάπτυξή της.
Η δική μας πρόταση αφορά μία ήπια ανάπτυξη που θα αναδείξει τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, αλλά και τα αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία.

Η παραλία του Αγίου Νικολάου είναι προστατευόμενη περιοχή σύμφωνα με προεδρικό διάταγμα από το 1999 και έτσι πρέπει να παραμείνει.
ΟΙ αλυκές αποτελούν έναν ιδιαίτερο υγροβιότοπο. Εμείς θέλουμε εκεί μία ανάπτυξη που να σέβεται το περιβάλλον με αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους, αλλά και μουσεία όπως των Αλυκών, βοτανικό και αρχαιολογικό, αλλά και συνεδριακό κέντρο.
Παράλληλα η ανάπτυξη των ακτών περιλαμβάνει μικρές καλαίσθητες κατασκευές για εξυπηρέτηση των λουομένων τις οποίες
ή θα διαχειρίζεται μόνος του ο δήμος,
ή θα παραχωρεί με διαφανείς, ανοιχτούς δημόσιους διαγωνισμούς

Μια τέτοιου είδους ανάπτυξη μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο, με αύξηση της τουριστικής κίνησης , ανάπτυξη της οικονομίας της περιοχής και νέες θέσεις εργασίας για τους κατοίκους της περιοχής.
Ακούσαμε από έναν συνυποψήφιο μας ότι η πρότασή μας είναι ανεδαφική. Δεν μπορεί να γίνει. Του λέμε ότι κάνει λάθος και είναι ανημέρωτος για το νέο ΕΣΠΑ.
Τι δυνατότητες δίνει για το παραλιακό μέτωπο.
Εμείς επειδή δεν είμαστε εδώ για να δίνουμε μεγαλόστομες υποσχέσεις με ευκολία, που δεν θα τηρηθούν ποτέ όπως κατα κόρον έχουμε δεί να γίνεται από του δύο αντιδημάρχους και νυν αντιπάλους μεταξύ τους, ψάξαμε και βρήκαμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Από την αρχή έχουμε πει ότι ο δήμος πρέπει άμεσα να κάνει μελέτη για το παραλιακό μέτωπο ώστε να υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση . Αυτή τη μελέτη είμαστε έτοιμοι να εκπονήσουμε την επόμενη μέρα που θα είμαστε δημοτική αρχή, αξιοποιώντας το νέο ΕΣΠΑ.
Σας διαβάζω τι ακριβώς λέει το ΕΣΠΑ.
Το εργαλείο των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων αποτελεί μια καινοτομία του νέου ΕΣΠΑ. Δικαιούχοι των πράξεων αυτών θα είναι ενώσεις ΟΤΑ με ποικιλόμορφα χαρακτηριστικά (θαλάσσιο μέτωπο, αστικές περιοχές, περιβαλλοντικές ζώνες κ.λπ.). Ο Δήμος Σαρωνικού, σε συνεργασία με γειτονικούς δήμους θα μπορεί να διεκδικήσει και να εξασφαλίσει χρηματοδότηση ολοκληρωμένων σχεδίων χωρικής ανάπτυξης. Η ύπαρξη μεγάλου θαλάσσιου μετώπου, η τουριστική ζώνη Αναβύσσου, Π. Φώκαιας ,οι αλυκές αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της περιοχής, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο ενός ευρύτερου σχεδιασμού (τύπου mastet plan) και μέσω αυτού να ζητηθεί χρηματοδότηση για ολοκληρωμένες δράσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014 – 2020.

Εμείς έχουμε τη πολιτική βούληση και είμαστε έτοιμοι την επόμενη μέρα να διεκδικήσουμε τα ανάλογα κονδύλια.

Γιατί Εμείς δεν είμαστε αυτοί που λέμε ότι θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τους επενδυτές όπως έχει πει συνυποψήφιός μας. κάτι που θα εξυπηρετήσει μόνο ιδιωτικά συμφέροντα.
Εμείς είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε το δημόσιο συμφέρον το συμφέρον των δημοτών και θα το κάνουμε με κάθε τρόπο.
Στη προσπάθεια αυτή σας θέλουμε μαζί μας.
· Μαζί θα υπερασπιστούμε το σήμερα της πόλης μας.
· μαζί θα χτίσουμε το αύριο για τα παιδιά μας.

Αγαπητές φίλες και φίλοι

Η πιο επείγουσα προτεραιότητα είναι η κοινωνική στήριξη του πολίτη. Στο πλαίσιο αυτό είναι απαραίτητη Η συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου, με όλες τις ομάδες αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς.
Βασική μας προτεραιότητα είναι από την επόμενη ημέρα της ανάληψης της Δημοτικής Αρχής να δημιουργήσουμε ένα τείχος κοινωνικής προστασίας των πολιτών μας που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από την οικονομική και ανθρωπιστική κρίση, που έφεραν οι πολιτικές των μνημονίων στη χώρα μας.
· Επιδίωξή μας είναι
· κανένας πολίτης να μην είναι μόνος του στην κρίση
· κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα
· κανένα παιδί νηστικό στο σχολείο
· κανένας ανασφάλιστος χωρίς γιατρό και φάρμακα.

Και επειδή η υγεία είναι ένα από τα πρώτιστα αγαθά που θεωρούμε χρέος μας να προστατεύσουμε είναι δέσμευσή μας

· η άμεση λειτουργία Δημοτικού Κοινωνικού Ιατρείου
Φαρμακείου
· Η Προάσπιση της πλήρους λειτουργίας και στελέχωσης του Κέντρου Υγείας Καλυβίων

· Αλλά και η δημιουργία νοσοκομείου στην ανατολική Αττική που αποτελεί αίτημα των κατοίκων όλων των γειτονικών δήμων εδώ και πολλά χρόνια.

Η κοινωνική μας πολιτική δεν εξαντλείται εδώ.

Διασφαλίζουμε τη συνέχιση της λειτουργίας των υπαρχόντων κοινωνικών δομών του Δήμου, παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, το Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΑΠΗ

· Δημιουργούμε ΚΔΑΠ και στην Ανάβυσσο

· Μηδενίζουμε τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς

• Λειτουργούμε κοινωνικά φροντιστήρια και

• Υπηρεσία πληροφόρησης και νομικής υποστήριξης των πολιτών για δάνεια, πλειστηριασμούς, προβλήματα με τράπεζες

Και επειδή όλα αυτά απαιτούν και χρήματα έχουμε τη δυνατότητα να τα εξοικονομήσουμε. Είμαστε η μόνη δημοτική παράταξη που έχουμε εκπονήσει ένα πλήρες πρόγραμμα για τη διαχείριση των απορριμμάτων που βασίζεται στη διαχείριση της ανακύκλωσης από τον ίδιο τον δήμο και όχι την εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης που μέχρι σήμερα χρησιμοποιεί ο δήμος. Η εταιρεία αυτή και επιδότηση παίρνει από το κράτος για να κάνει ανακύκλωση και πουλάει τα προιόντα της ανακύκλωσης κερδίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Εμείς λοιπόν με το πρόγραμμα ανακύκλωσης που θα κάνουμε σαν δήμος και με την παράλληλη λειτουργία μονάδας κομποστοποίησης θα εξοικονομήσουμε χρήματα που ξεκινούν από 200.000 ετησίως μέχρι 2,5 εκ στην πλήρη λειτουργία του προγράμματος. Τα χρήματα κατά ένα μέρος θα επιστρέφουν στον πολίτη που ανακυκλώνει μέσω της μείωσης των δημοτικών τελών αλλά θα βοηθήσουν και το κοινωνικό έργο του δήμου.

Φίλες και φίλοι,
Η ψήφος σας την επόμενη Κυριακή είναι κρίσιμη. Θα καθορίσει ποιά δημοτική αρχή θα σας εκπροσωπήσει για τα επόμενα 5 χρόνια.
Η κρίση έχει δημιουργήσει μεγάλα και δυσεπίλυτα προβλήματα. Ο τόπος έχει ανάγκη από μια αξιόπιστη. Δυναμική και άφθαρτη δημοτική αρχή που θα στηρίζεται στους δημότες. Οι δύο συνυποψήφιοί μας και νυν αντιδήμαρχοι έμειναν απλά σε υποσχέσεις που δεν υλοποίησαν ποτέ.
Ειδικά για την περιοχή εδώ ότι είχαν υποσχεθεί τότε, με μεγάλη ευκολία υπόσχονται και σήμερα. Ότι δεν έκαναν σε όλη τους τη θητεία σαν αντιδήμαρχοι υπόσχονται ότι θα το κάνουν ξαφνικά τώρα .
Τι ακριβώς; Ακούστε μερικά

Προώθηση πολεοδόμησης στην περιοχή Μαύρο Λιθάρι, και Λάκκας, στον Άγιο Παντελεήμονα στη Φώκαια, το θυμάρι το Καταφύγι. Τεχνικό Λύκειο, ιστορικό μουσείο στη Φώκαια , δημοτική συγκοινωνία , Γυμνάσιο Σαρωνίδας,

Αγαπητές φίλες και φίλοι

Εμείς προχωράμε με πρόγραμμα και σχεδιασμό. Δεν δίνουμε ψεύτικες υποσχέσεις . Δεσμευόμαστε για εκείνα που πραγματικά μπορούμε να κάνουμε.

Συνειδητή μας επιλογή είναι η διασφάλιση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών, καθώς και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από έναν ανοικτό και ασφαλή Δήμο που να εξυπηρετεί και να προστατεύει τους πολίτες.
Οι προτεραιότητές μας:
· Εκσυγχρονισμός της Υπηρεσίας Ύδρευσης

• Αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας στους δημόσιους χώρους
• Επαρκής φωτισμός οδών και πλατειών με την εφαρμογή φωτισμού ελάχιστης κατανάλωσης ώστε να μειώνονται οι δαπάνες

• Έλεγχος των διαφόρων ιδιωτικών αυθαιρεσιών

• Αναπλάσεις, αισθητική αναβάθμιση και αποκατάσταση του δημόσιου χαρακτήρα κοινόχρηστων χώρων, αξιοποιώντας πόρους από το Πράσινο Ταμείο

· Άμεση επίλυση του προβλήματος της λειτουργίας Δημοτικών Κοιμητηρίων στη θέση Σκόρδι για την Ανάβυσσο και στην ήδη εγκεκριμένη θέση στη Γερακίνα στην Παλαιά Φώκαια

· Δημιουργία ενιαίου ολοκληρωμένου δικτύου συγκοινωνιακής σύνδεσης στο Δήμο Σαρωνικού, με ενδοδημοτική συγκοινωνία, επέκταση της αστικής συγκοινωνίας μέχρι την Παλαιά Φώκαια και την Ανάβυσσο.

Στηρίζουμε και αναβαθμίζουμε την παιδεία και τον αθλητισμό

Για τον τομέα της Παιδείας προτείνουμε:

• Συνέχιση όλων των απαραίτητων ενεργειών ώστε το Γυμνάσιο Σαρωνίδας να γίνει πράξη στον χώρο που έχει ήδη καθοριστεί

• Άμεση και πλήρη κάλυψη όλων των λειτουργικών αναγκών των σχολείων

• Ενίσχυση των Σχολικών Επιτροπών

• Υλοποίηση δωρεάν αθλητικών και πολιτιστικών προγραμμάτων στα σχολεία.

• Συντήρηση των υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων και δημιουργία νέων όπου χρειάζεται

Για την ανάπτυξη του πολιτισμού

· εκμεταλλευόμαστε όλες τις δομές που υπάρχουν, τις συμπληρώνουμε, εξασφαλίζουμε την άρτια λειτουργία τους και προβάλουμε τον τόπο μας.

Ειδικά εδώ για την Ανάβυσσο αλλά και για τη Σαρωνίδα στόχος μας είναι
· η ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων οι οποίοι θα γίνουν επισκέψιμοι
· αλλά και η καθιέρωση καλοκαιρινού φεστιβάλ με προβολή της ερασιτεχνικής δημιουργίας και επαγγελματικών μουσικών και θεατρικών σχημάτων, εκθέσεων καλλιτεχνών ώστε το φεστιβάλ αυτό να αποτελεί ένα σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός και να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών.

Όσον αφορά τις υποδομές η δημιουργία ιστορικού μουσείου στο παλιό δημοτικό της Παλαιάς Φώκαιας είναι στόχος άμεσος και εφικτός.

Φίλες και φίλοι

Εμείς δεν είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι αύριο με ένα μαγικό ραβδί θ’ αλλάξουν όλα.

Είμαστε όμως εδώ για να σας πούμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για αυτό.
Και σας θέλουμε δίπλα μας σ΄αυτό τον αγώνα.
Γιατί είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα το όραμά μας,
ένα δήμο όπου ο πολίτης θα έχει τον πρώτο λόγο
Μία δημοτική αρχή που θα δώσει
• Αποφασιστικό ρόλο στα τοπικά συμβούλια

• θα λειτουργήσουν οι επιτροπές διαβούλευσης και ποιότητας ζωής

Μία δημοτική αρχή που θα έχει

• Συχνή επαφή με τους συλλόγους του δήμου

• που θα ενισχύσει την άμεση δημοκρατία με την καθιέρωση

· Τακτικών λαϊκών συνελεύσεων

• αλλά και τοπικών δημοψηφισμάτων

Αυτή την Κυριακή αποφασίζουμε για το σήμερα και το αύριο όχι μόνο του δήμου αλλά και της ζωής μας.

Πρέπει να είστε σίγουροι ποιους μπορείτε να εμπιστευθείτε

Αυτούς που επαναλαμβάνουν μονότονα στείρες υποσχέσεις σε κάθε εκλογική αναμέτρηση χωρίς ποτέ να τις κάνουν πράξη

η ανθρώπους άφθαρτους που έρχονται με πρόγραμμα και σχεδιασμό, με εμμονή στην διαφάνεια και την άμεση δημοκρατία

Η απόφαση είναι δική σας.

Εμείς δεν σας ζητάμε να μας αναθέσετε την εξουσία αλλά σας θέλουμε κοντά μας ενεργού πολίτες για να διαμορφώσουμε μαζί το σήμερα και το αύριο αυτού του τόπου.

Εμείς προχωράμε

η νίκη είναι δική μας

Posted: 14/5/2014 10:07

Categories