Μεγάλη νίκη της Δούρου στην Αττική

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς των εκλογών ήταν η Ρένα Δούρου, η οποία κατάφερε σε μία εκλογική αναμέτρηση θρίλερ να επικρατήσει του Γιάννη Σγουρού και να κερδίσει τη μάχη στην Περιφέρεια Αττικής.

Το ποσοστό που συγκεντρώνει είναι 50,83 % έναντι του 49,17% του Γιάννη Σγουρού με ενσωματωμένο το 98, 31% των εκλογικών τμημάτων. Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας, η Ρένα Δούρου από το εκλογικό της κέντρο στα Προπύλαια, δήλωσε πως «από τη Δευτέρα αρχίζει ο πόλεμος με τα συμφέροντα».

Η δήλωση της Ρένας Δούρου

«Δώσαμε έναν σπουδαίο αγώνα και η πλειονότητα των συμπολιτών μας το κατανόησε. Δώσαμε έναν αγώνα με ήθος, διαφορετικά, κόντρα στα συμφέροντα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Εμείς με τους πολίτες, για του πολίτες, από τους πολίτες δίνουμε τα εχέγγυα ότι στην Περιφέρεια δεν θα υπάρχουν δήμαρχοι πρώτης και δεύτερης κατηγορίας ούτε πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Σγουρός παραδέχθηκε την ήττα του, δηλώνοντας πως «η μάχη οριακά δεν δικαιώθηκε» και έδωσε τα συγχαρητήριά του στον συνδυασμό της Ρένας Δούρου, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά της.

Categories