“Σαρωνικός 5+”- Ανακοίνωση σχετικά με τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών

Αγαπητοί συμπολίτες
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, οι Δημότες Σαρωνικού ανέδειξαν με την ψήφο τους την παράταξή μας, «Σαρωνικός 5+», σε μεγάλη αυτοδιοικητική κίνηση.
Με ένα ποσοστό που στον δεύτερο γύρο προσεγγίζει το 48%, 7.030 συμπολίτες μας έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα επιβράβευσης των θέσεων και των προτάσεών μας. Έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης, ώστε να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα την επόμενη πενταετία.
Τους ευχαριστούμε θερμά!
Η πλειοψηφία των συμπολιτών μας ανέδειξε νέο Δήμαρχο Σαρωνικού τον κ. Γιώργο Σωφρόνη. Τον συγχαίρουμε για την εκλογή του και ευχόμαστε σ’ αυτόν και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία στο έργο τους.
Φίλες και φίλοι
Η παράταξή μας σε όλη την προεκλογική περίοδο κινήθηκε πρώτα απ’ όλα με ήθος και αξιοπρέπεια, μακριά από λαϊκισμούς και υποσχεσιολογίες.
Προέβαλε ως κεντρικούς προγραμματικούς άξονες την ανάπτυξη με παράλληλη προστασία των δημόσιων αγαθών και την κοινωνική θωράκιση των αδύναμων συμπολιτών μας.
Συγκέντρωσε ένα στελεχιακό δυναμικό που συνδύαζε πρόσωπα έμπειρα στην αυτοδιοίκηση, με πρόσωπα νέα, γεμάτα από διάθεση για προσφορά και δημιουργία.
Με αυτές τις αρχές, με αυτά τα πρόσωπα, θα υπερασπιστούμε μέσα στο νέο δημοτικό συμβούλιο όλα αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε απέναντι στους συμπολίτες μας.
Πάγια αντίληψή μας είναι ότι η διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ενεργοποίηση των ίδιων των πολιτών, για το λόγο αυτό θα αγωνιστούμε όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να αποκτήσουμε τη μέγιστη οργανική σχέση με τους πολίτες, τις συλλογικότητες και τα κινήματα του Δήμου μας.
Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας, και ειδικά τις νέες και τους νέους, να έρθουν κοντά μας με τις προτάσεις τους και τις ιδέες τους, συμμετέχοντας σε μια διαρκή προσπάθεια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας.
 
Από το Γραφείο Τύπου

Categories