Σύσκεψη Περιφερειάρχη δημάρχων Αν.Αττικής. Πρώτο Βίντεο

Την έναρξη της συζήτησης έκανε ο κ. Πέτρος Φιλίππου στην πρώτη συνάντηση καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους, σε αυτή την πρώτη ανταλλαγής απόψεων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τις νέας πενταετία 2014 – 2019 που θα είναι η πιο δύσκολη από κάθε άλλη.

Η κυρία Δούρου από την πλευρά της ευχαρίστησε τους δημάρχους και τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους για την παρουσία τους στη σύσκεψη και τους μίλησε για το νέο μοντέλο διοίκησης και νοοτροπίας που θα φέρει η νέα Περιφερειακή Αρχή, «ένα μοντέλο που θα έπρεπε ήδη, από χθες, να έχει επιβληθεί στη χώρα.

Τόνισε επίσης ότι, για τη «Δύναμη Ζωής» δεν θα υπάρχουν λογικές αποκλεισμού.
Το ίδιο θα γίνει παντού πριν από την 1η Σεπτεμβρίου.
Θα γίνει με μία λογική σύμφωνα με την οποία δεν θέλουμε να λειτουργήσουμε ως παντογνώστες ή ως κατέχοντες κάποια θαυματουργική λύση.

Θέλουμε να πάρουμε μέρος στη διαδικασία επίλυσης χρόνιων προβλημάτων» και τόνισε ότι «η συνάντηση αυτή καλό θα ήταν να μην περιοριστεί σε καταγγελίες και διαπιστώσεις, αλλά να παρουσιάσουμε προτάσεις για καλές πρακτικές, προτάσεις οδηγούς για όλους μας, να λειτουργήσουμε με τρόπο επωφελή για όλους τους πολίτες ».
Ελεύθερος Ρεπόρτερ Αν.Αττικής

ΠΗΓΗ. “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ”

Categories