ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 16/7/14 ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ. ειδηση: ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ “ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ” ΜΕ GRAND RESORT LAGONISSI.

ΛΥΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΨΕΙ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ GRAND RESORT LAGONISSI. Ίσως θα είναι το  σημαντικότερο γεγονός αν πράγματι είναι ακριβής η πληροφορία του νέου Δημάρχου Γ.Σωφρόνη ο οποίος σε σχετική  ερώτηση της κας Χριστοφάκη, μεταξύ άλλων είπε ότι βρίσκεται πρό των πυλών η λύση της σκανδαλώδους σύμβασης ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ με το Grand Resort Lagonissi με την οποία είχε παραχωρηθεί στο ξενοδοχείο και η πέριξ έκταση έναντι 17.000 ευρώ ετησίως!!!

Μιά τέτοιου είδους τροπή, είναι προφανές ότι θα δρομολογήσει άλλου είδους εξελίξεις που ευχόμαστε να μην είναι επί το δυσμενέστερον. Δείτε τη δήλωση Σωφρόνη στο 32 min του video

ΤΑ Ε.Η.Δ.  ΘΕΜΑΤΑ.

1. Έγκριση διενέργειας διαγωνισµού για την «Προµήθεια του συνόλου των καυσίµων κίνησης, θέρµανσης και λιπαντικών του ∆ήµου Σαρωνικού και των Νοµικών Προσώπων αυτού».
2α.Έγκριση µελέτης «Επείγουσα κατασκευή σύνδεσης δικτύου ακαθάρτων ∆.Ε. Καλυβίων και Κουβαρά ∆ήµου Σαρωνικού µε αντλιοστάσιο ΚΕΛ Μαρκοπούλου»
2β. Έγκριση µελέτης «Κατασκευή εξωτερικών διακλαδώσεων στο δίκτυο αποχέτευσης της ∆.Ε. Καλυβίων και Κουβαρά ∆ήµου Σαρωνικού».
3.Αποδοχή χρηµατοδότησης ποσού 72.918,83€ από το ΥΠΕΣ που αποτελεί τα δύο δωδέκατα (2/12) του συνολικού ποσού της δόσης έτους 2014 (6η δόση) σύµφωνα µε το άρθρο 27 του Ν.3756/2009, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών.
ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

1. Ερωτήσεις της κας Χρ.Χριστοφάκη προς τον Δήμαρχο κο Π.Φιλίππου σχετικά με την Καντίνα του ΠΕΥΚΟΥ και τις θέσεις τις δικές του και του ΣΥΡΙΖΑ για τις παραλίες καθώς και αν γνωρίζει κάτι από το νέο νομοσχέδιο περί αιγιαλών που να δικαιολογεί τις μαχητικές του θέσεις και δηλώσεις (περισσότερες λεπτομέρειες στο 13 min του video)

2. Ερώτηση κας Χριστοφάκη προς τον κο Σωφρόνη (αφού αναφέρθηκε στη δική της προσπάθεια επί 3,5 χρόνια να βρεθεί μία ομαλή συνεργασία  μεταξύ του Δήμου και του  Grand Resort Lagonissi στο οποίο όπως είπε εργάζονται εκατοντάδες άτομα καθώς και ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ) για το ποιές είναι οι προθέσεις του στο θέμα αυτό καθώς και αν συναντήθηκε πρόσφατα με την Διεύθυνση του Grand Resort και αν ναι, αν διαφοροποιήθηκε από  τι θέσεις του Π.Φιλίππου

3. Με επόμενη ερώτηση η κα Χριστοφάκη ζητάει διευκρινήσεις για την υπόθεση κλεμμένων οχημάτων του Δήμου το 2012 η οποία κλοπή  βεβαιώθηκε από τον κο Αδάμη σε 2 διαδοχικές του ένορκες βεβαιώσεις στο ΑΤ Καλυβίων  στις 26 και 27 Δεκεμβρίου 2012 και τις οποίες τροποποίησε τον Μάρτιο του 2013

Οι απαντήσεις του Δημάρχου και του κου Σωφρόνη στο 22 min και 32min του video

4. Ερώτηση Σ.Γκέραλη για την κακή κατάσταση περιοχών του Δήμου λόγω σκουπιδιών. Ακολουθούν απαντήσεις και συζήτηση. Δείτε λεπτομέρειες στο video

 

Categories