ΔΙΕΚΟΠΗ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

Με παρέμβαση της Αστυνομίας κατόπιν καταγγελιών δημοτών διεκόπη το στήσιμο Καντίνας στον Αγ. Νικόλαο Αναβύσσουστο χώρο όπου η ΕΤΑΔ παρανόμως δημοπράτησε!!

Ως γνωστό, όπως και πέρσι , έτσι και φέτος η ΕΤΑΔ ΑΕ δημοπράτησε χώρο στην παραλία Αγ Νικολάου για το στήσιμο ΚΑΝΤΙΝΑΣ. Πέρσι η Δημοτική Κοινότητα Αναβύσσου  δεν αντέδρασε και εξέδωσε την Άδεια για την λειτουργία της.

Φέτος όμως και αφού προηγήθηκε και η παρέμβαση της ΕΤΑΔ στη παραλία Αλυκών, ο Δήμος Σαρωνικού κινήθηκε νομικά εναντίον αυτού του διαγωνισμού γιατί σύμφωνα με τα ισχύοντα ο χώρος στον Αγ Νικόλαο στον οποίον αναφέρεται ο Διαγωνισμός, είναι ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ και θα πρέπει να υπάρχει άδεια από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Η Βασικότερη παρανομία όμως είναι- σύμφωνα με τον νομικό σύμβουλο κο Κατερινιώτη, ότι ο χώρος αυτός είναι ιδιωτικός χώρος της ΕΤΑΔ και δεν βρίσκεται στη ζώνη του Αιγιαλού και συνεπώς δεν έχει το δικαίωμα να τον εκμισθώσει σε τρίτους για την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων για το κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ κου ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. 22min του video

Είναι απορίας άξιον με τι κριτήριο οι “νέοι  εκμεταλλευτές” της Καντίνας επιχείρησαν να ξεκινήσουν την δραστηριότητα χωρίς καμία άδεια,ούτε και φυσικά του Δήμου.

Ελπίζουμε ότι ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ θα ενημερώσει επίσημα με ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για το τι ακριβώς συμβαίνει στον Αγ.Νικόλαο!

Categories