Ρεαλίστρια χαρακτηρίζουν τη Ρένα Δούρου οι Financial Times

Σε δημοσίευμα τους οι Financial Times αναφέρονται στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσει τη χώρα καθώς και ότι το πρώτο δείγμα γραφής θα προέλθει από τη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής από τη Ρένα Δούρου.

Οι παρατηρητές θα παρακολουθούν στενά τις επιδόσεις της Ρένας Δούρου που θα αναλάβει τον Σεπτέμβριο τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, σημειώνει η εφημερίδα, προσθέτοντας ότι η ίδια φαίνεται ρεαλίστρια. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κατά των ιδιωτικών επενδύσεων, αλλά θέλουμε οι επενδυτές να προσέχουν το περιβάλλον, να πληρώνουν όλους τους φόρους τους και να σέβονται τα δικαιώματα των εργαζομένων», δήλωσε η κ. Δούρου.

Ωστόσο, αναφέρει το δημοσίευμα, ακόμη και αν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πιο μετριοπαθείς τις πολιτικές του, η ανάληψη από αυτόν της εξουσίας θα σήμαινε την πιθανή διακοπή της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας της Ελλάδας, καθώς οι άπειροι πολιτικοί του θα ασχολούνται με τα καθημερινά προβλήματα διακυβέρνησης. «Πρόκειται για μία προοπτική που ανησυχεί τους αξιωματούχους στο Βερολίνο και τις Βρυξέλλες», καταλήγει το δημοσίευμα. – See more at: http://www.airetos.gr/default.aspx?pageid=13123#sthash.Bbf41v8g.dpuf

Categories