Π ΦΙΛΙΠΠΟΥ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Προς: Ιστιότοπο «Νοτιοανατολικά»

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Προς: Ιστότοπο «Νοτιοανατολικά»

Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

Με έκπληξη διαβάσαμε σε άρθρο σας, με τον τίτλο «Αποκάλυψη», για δήθεν «πρόβλημα στις σχέσεις Ρένας Δούρου – Πέτρος Φιλίππου».
Όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα του Σαββάτου 2/8/2014, για το οποίο δεν είχα καμία συμμετοχή ή ενημέρωση, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και μάλλον εξυπηρετούν άλλους σκοπούς.
Θέλω λοιπόν να σας διαβεβαιώσω ότι, ο συνδυασμός «Δύναμη Ζωής» με επικεφαλής την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, λειτουργεί με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες. Έχουν γίνει επανειλημμένες συσκέψεις με όλους τους Αντιπεριφερειάρχες αλλά και όλων των μελών του συνδυασμού προκειμένου να προγραμματίσουμε τη δράση μας για τη νέα μας θητεία στην Περιφέρεια Αττικής. Παράλληλα όλο αυτό το διάστημα η «Δύναμη Ζωής» έχει αναπτύξει μία δυναμική παρουσία με συναντήσεις με υπουργούς, συσκέψεις με όλους του Δημάρχους Αττικής και με πάρα πολλούς κοινωνικούς φορείς, όπου πάντα παρευρίσκονται οι Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι. Αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι τα τεράστια προβλήματα της Αττικής και ο τρόπος αντιμετώπισης τους.
Σας διαβεβαιώνω λοιπόν ότι το κλίμα στο συνδυασμό μας, είναι κλίμα συνεργασίας και συλλογικότητας και αυτός είναι ο βασικός τρόπος που θα κινηθούμε σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας. Για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων σας καλούμε για συνεργασία. Άρθρα λοιπόν του τύπου «Τέλος στο ειδύλλιο Δούρου-Φιλίππου» εξυπηρετούν μάλλον άλλες σκοπιμότητες και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Categories