Πανηγύρι Μεταμόρφωσης Σωτήρος 6/8/2014. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
Καλύβια, 07 – 08 – 2014
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δ/νση: Αθηνών & Ρ. Φεραίου
Τηλ: 2299 320356
Fax: 22990-48653
e-mail: press.office@kalivia.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος για έκτη συνεχή χρονιά το Πανηγύρι για τον εορτασμό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, την Τρίτη 5 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία Καλυβίων, με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια από τους τραγουδιστές Παναγιώτη Λάλεζα και Σοφία Κολλητήρη και την ορχήστρα τους.
Η προσέλευση του κόσμου που κατέκλυσε κάθε γωνιά της πλατείας και γλέντησε στους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δικαιώνοντας για ακόμα μια χρονιά την απόφαση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει στην αναβίωση του συγκεκριμένου πανηγυριού μετά από πολλές δεκαετίες.
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή και συνάμα ενθαρρυντική για το μέλλον του θεσμού ήταν η συμμετοχή της νεολαίας τόσο από τον δήμο μας όσο και από γειτονικές περιοχές, αποδεικνύοντας ότι σε περίοδο κρίσης, στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουν οι Έλληνες, τα πανηγύρια αποτελούν διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητας και μια σημαντική μορφή ψυχαγωγίας.
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού ευχαρίστησε θερμά για την άψογη συνεργασία στη διοργάνωση του πανηγυριού τον χορηγό της εκδήλωσης κ. Θανάση Μαρτίνο, τον Πρόεδρο κο Γεράσιμο Κολαξή και τα μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων, τον Αντιδήμαρχο κο Βαγγέλη Ζεκάκο, το προσωπικό του δήμου, τους επαγγελματίες – καταστηματάρχες της πλατείας των Καλυβίων.
Ο Δήμαρχος μαζί με τις ευχές του, ευχαρίστησε και όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και συνέβαλαν στην επιτυχία και του φετινού πανηγυριού και κυρίως στάθηκε στη συνεργασία που υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του. Διαβεβαίωσε δε τους παρευρισκόμενους ότι και από τη νέα του θέση ως Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, θα βρίσκεται δίπλα στη νέα διοίκηση του Δήμου προσπαθώντας την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Categories