ΦΙΛΙΚΟ. ΠΡΩΤΕΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0-0

Σκληρό και χωρίς γκολ το  φιλικό προετοιμασίας, ανάμεσα στον Πρωτέα και τη Λαυρεωτική στις 12/8.  Οι ομάδες όπως φάνηκε δεν είναι έτοιμες ακόμη, όπως έτοιμοι δεν είναι ούτε οι διαιτητές και χρειάζονται πολλά παιχνίδια μέχρι να τους εμπιστευτούν επίσημο αγώνα.
Ο Πρωτέας είχε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες με τον Μαμάκο να πετύχει γκολ. Στη μία, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας τη κεφαλιά του από το ύψος του πέναλτι και στην άλλη έχασε το κοντρόλ σε τετ -α- τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η αξιόμαχη Λαυρεωτική, είχε και αυτή δύο καλές ευκαιρίες. Την πρώτη εξουδετέρωσε αμυντικός του Πρωτέα με ανάποδο σουτ επάνω στη γραμμή του τέρματος και στη δεύτερη η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Το video με τις κυριότερες φάσεις το  ετοίμασε ο συνεργάτης μας Γιάννης Καφαντάρης

Τραυματίστηκαν τρεις παίκτες και αποχώρησαν, ενώ αποβλήθηκαν δύο με κόκκινη κάρτα (ένας από κάθε ομάδα).
Κακός ο διαιτητής Λιάπης, κυρίως γιατί δεν κοντρολάρισε σωστά την ένταση και το πάθος των παικτών, ιδιαίτερα εκείνων που ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει τη μεταγραφή τους. Κακοί και οι παράγοντες που δεν βοήθησαν με τη στάση τους τον άπειρο διαιτητή να φέρει σε αίσιο πέρας τον αγώνα.
Αδιανόητα όμως τα παράπονα εναντίον του για το γεγονός ότι επέτρεψε στη Λαυρεωτική, να αγωνιστεί με φανέλες χωρίς αριθμούς, όταν μόλις πέρυσι και σε αγώνα προετοιμασίας των ίδιων ομάδων, η Λαυρεωτική αγωνίστηκε με τις ίδιες, χωρίς αριθμό φανέλες! (φωτο). Ή μήπως πέρυσι και με άλλο διαιτητή, συμπληρώθηκε φύλλο αγώνα;  Μάλλον όχι.

πηγή SPORTCITY.GR

 

 

Categories