ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Π ΦΩΚΑΙΑΣ. ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με την εικαιρία της λήξης της θητείας της παλαιάς Αρχής και της ανάληψης  καθηκόντων του νέου Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Π.Φώκαιας,  έγινε Αγιασμός όπου παρέστη όλο το νέο Τοπικό Συμβούλιο , παρουσία του πλειοψηφίσαντος δημοτικού συμβούλου κου Παπουτσή. Παρέστη ο Δήμαρχος   Σαρωνικού Γ.Σωφρόνη, και όσοι   Δημότες  είχαν ενημερωθεί ,αφού δεν υπήρξε κάποια ευρεία ενημέρωση  η Δελτίο Τύπου από τον Δήμο Σαρωνικού γι αυτή την εκδήλωση. Επίσης προκαλεί εντύπωση ότι ο κος Παπουτσής εκφώνησε λόγο ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ χωρίς καν τυπικά ακόμα  να έχει συσταθεί σε Σώμα το νέο Τοπικό Συμβούλιο

 

Ο  κος Παπουτσής σε ενωτική ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους καθώς και τους υποψηφίους των άλλων Δημοτικών συνδυασμών για τον πολιτισμένο  προεκλογικό Αγώνα και κάλεσε όλους να κινηθούν συλλογικά και να αλλάξουν τα κακώς κείμενα.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 1

 

Ο Δήμαρχος κος Γ.Σωφρόνης στην ομιλία του αναφέρθηκε στη στάση που κράτησε ο συνδυασμός του κατά την προεκλογική περίοδο ” μη σηκώνοντας το γάντι ” σε προκλήσεις άλλων συνδυασμών, τόνισε την αναγκαιότητα της τήρησης των παραδόσεων και  της Θρησκείας γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα χαθεί η Πατρίδα μας, όπως ίπε, συμπληρώνοντας ότι “αν βιώνουμε αυτά που βιώνουμε  οφείλονται  και στην αδιαφορία εμάς των Πολιτών”.

Ο κος Σωφρόνης αναφέρθηκε στους στόχους του, με πρώτο την Δημιουργία του νέου Δήμου Σαρωνικού ξεκινώντας από την  “τομή”  να μην υπάρχουν Τοπικοί Αντιδήμαρχοι και έθεσε τον επόμενο στόχο που είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,

Πρώτα ζητήματα είναι η αντιμετώπιση της τοπικής Ανεργίας καθώς και η εξωστρεφής λειτουργία του Δήμου με την συνεχή ενημέρωση των Δημοτών, και όπως τόνισε,  θα ακούσει και θα υιοθετήσει προτάσεις και από τις άλλες δημοτικές ομάδες εφόσον βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση.

Ιδιαίτερη αναφορά στις ευπαθείς ομάδες έκανε ο Δήμαρχος, βάζοντας ως προτεραιότητα  το στήσιμο ενός Δικτύου Αλληλεγγύης για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων υπό την Αιγίδα του Δήμου.

Τέλος, αναφορά ιδιαίτερη έγινε στο νέο Αλιευτικό καταφύγιο το οποίο μπορεί να προσελκύσει κόσμο προς όφελος της τοπικής Κοινωνίας.

Δείτε όλόκληρες τις ομιλίες του κου Παπουτσή και του Δημάρχου στο video που έγινε υπό την επιμέλεια του Γιάννη Καφαντάρη.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 3

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 4

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 6

 

 

 

Categories