Μπασκετικά νέα από τη ΝΑ Αττική

Κορωπί και Λαύριο έχουν προγραμματίσει το πρώτο τους φιλικό προετοιμασίας για την Πέμπτη 4/9. Το Λαύριο συμπλήρωσε έγκαιρα το ρόστερ του κάνοντας τις απαραίτητες μεταγραφές και παράλληλα κάλυψε τις ελλείψεις στο τεχνικό τιμ.
Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Σερέλης θα έχει για βοηθό του από εφέτος και τον Αλέξη Γεωργαντά, ο οποίος παράλληλα θα βρίσκεται στο πλευρό του πρώην βοηθού του Κώστα Μπέκιου στον ΝΟΣ, που από φέτος σαν διπλωματούχος προπονητής, ανοίγει τα φτερά του για προπονητική καριέρα.
Η διοίκηση του σωματείου της Σαρωνίδας, δεν χειρίστηκε καλά το θέμα με την ΕΣΚΑΝΑ και αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να πάρει πίσω τις απειλές, περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα!
Το πρώτο παιχνίδι του ΝΟΣ στο νέο πρωτάθλημα, είναι προγραμματισμένο για τις 29/9 με αντίπαλο το Φάρο Ν.Σμύρνης.
Το νέο αμιγώς μπασκετικό σωματείο που δημιουργήθηκε μετά την αποτυχημένη προσπάθεια ένωσης Μαρκοπούλου-Πόρτο Ράφτη, ονομάζεται Ο.Κ.Α. Μεσογείων και θα έχει έδρα το κλειστό Μαρκοπούλου.
Πρόσφατα δε, ολοκληρώθηκε η απορρόφηση της Α.Ε. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ και ο Ο.Κ.Α.Μ θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα ΑΝΔΡΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΜΙΝΙ-ΠΡΟΜΙΝΙ, ενώ ξεκινούν τμήματα ακαδημιών για κορίτσια με προπονητή τον πολύπειρο Σωτήρη Νικολάου.

http://sportcity.gr/

Categories