Καλύβια – Καπανδρίτι 1-1 (video)

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ

Β΄Κατ. 1η Αγων.
Στο πρώτο 20λεπτο του πρώτου ημιχρόνου και στο τελευταίο του δευτέρου, τα Καλύβια είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και έχασαν ευκαιρίες.
Στον υπόλοιπο χρόνο το Καπανδρίτι έκανε αισθητή την παρουσία του και δημιούργησε καλές ευκαιρίες. Προηγήθηκε με ωραίο γωνιακό σουτ εκτός περιοχής του Ν. Μελιρά στο 27’ αλλά ισοφάρισαν τα Καλύβια με πέναλτι που κτύπησε ο Γκίνης στο 38’.
Τα Καλύβια που έπαιζαν από το 60΄μετά την αποβολή του Οικονομίδη (χαστούκισε αντίπαλο) με δέκα παίκτες πίεσαν για την νίκη ενώ το Καπανδρίτι πρόσεχε την άμυνα και είχε στόχο τις αντεπιθέσεις.
Στο τέλος του παιχνιδιού (90΄) οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε θέση να πάρουν την νίκη, αλλά ο Βλάχος δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς ο Παπαϊωάννου έκλεισε καλά την εστία του και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.kalivia-kapandriti-3
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαϊωάννου, Δέδες, Λ. Καραγιάννης, Ε. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Χάλαρης (46’ Σερμπενιάδης), Κώνστας (47’ Αριστόπουλος), Δ. Οικονομίδης, Γκίνης, Θ. Τσομπανάκης (72’ Κοτλίδας).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Αλιάι, Σίνας, Πέτρου, Ν. Μελιράς (85’ Μαντάς), Πρόφκας (88’ Βλάχος), Λαμπρόπουλος, Σινγκ, Σωτήρχος, Σδράλιας (56’ Μπουλέκος).

πηγή Sportcity.gr

Categories