Σαρωνικός – Άρης Βούλας 2-1

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Β΄Κατ.1η Αγων.
Νίκη ψυχολογίας πέτυχε ο Σαρωνικός στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Άρη Βούλας. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν αναγνωριστικό ποδόσφαιρο και πρόσεχαν τις άμυνες.
Στην επανάληψη ο Σαρωνικός πέτυχε πρώτος γκολ στο 52΄μετά από εξαιρετική συνεργασία του Χατζημιχαηλίδη με τον Χαρίτο. Ο τελευταίος πήρε την πολύ σωστή πάσα του πρώτου στον κενό χώρο έξω από την περιοχή, προχώρησε και με βολέ στην κλειστή γωνία πέτυχε το 1-0.(φωτο).
Στη συνέχεια ο Άρης πήρε την πρωτοβουλία και στο 67΄ισοφάρισε με ωραίο βολέ του Τέκρου από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Πούλου.
Το παιχνίδι στη συνέχεια πήρε ¨άγρια¨ομορφιά καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν την ψυχολογία και προσπαθούσαν για τη νίκη χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες με την τελευταία να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σαρωνικού.
Οι ομορφιά του ποδοσφαίρου, αλλά και το πάθος των παικτών του Σαρωνικού αντικατοπτρίζονται στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Σε μια φάση διαρκείας ο Γεσιλάϊ πήρε τη μπάλα στο 93΄έξω από την περιοχή, την έφερε με ψυχραιμία στο αριστερό και με ωραίο φαλτσαριστό σουτ την έστειλε να βρει το εσωτερικό του δοκαριού και παρά την προσπάθεια του Μανέα να μη περάσει τη γραμμή, Γκοοοοοοοοοολ και 2-1 τελικό!
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΛΑΤΑΝΟΣ, ΓΕΣΙΛΑΪ, ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗΣ, ΚΕΤΕΟΓΛΟΥ, ΤΣΟΥΝΗΣ(75΄ΤΣΩΚΟΣ), ΧΑΡΙΤΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ, ΜΕΤΑΝΙ(60΄ΤΣΟΡΑΚΑΣ), ΑΛΕΞΙΟΥ, ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ(85΄ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ).
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ
ΜΑΝΕΑΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΑΚΡΟΥΣΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΒΕΙΖΑΪ(57΄ΔΙΓΕΝΗΣ), ΦΩΣΚΟΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΗΤΣΟΣ(46΄ΜΠΟΛΟΒΙΝΟΣ), ΤΕΚΡΟΣ(74΄ΣΤΑΘΑΚΗΣ).

http://sportcity.gr

Categories