Καπανδρίτι – Σαρωνικός 1-1

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Β΄Κατηγορία – 2η (εμβόλιμη)Αγων.
Ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, αλλά το τελικό αποτέλεσμα αδικεί μάλλον τους φιλοξενούμενους που έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο από μια δύσκολη έδρα και ένα εξαιρετικό αντίπαλο!
Στο πρώτο ημίχρονο ο Σαρωνικός ξεκίνησε με πάθος και σωστή οργάνωση, πίεσε και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Χατζημιχαηλίδη.
Στην επανάληψη το Καπανδρίτι ισορρόπησε κάπως τον αγώνα και μάλιστα προηγήθηκε στο 80΄με τον Σινάϊ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τσόρακα, που θέλησε να κάνει ντρίπλες εντός περιοχής και έκανε το 1-0.
Αν η μαχητικότητα μέχρι το το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, που διακρίνει τον φετινό Σαρωνικό συνεχιστεί, τότε σίγουρα η ομάδα της Αναβύσσου θα κάνει ένα καλό πρωτάθλημα!
Έτσι, στο 90΄και όταν όλα έδειχναν νίκη των γηπεδούχων, ο Τσώκος με πλασέ εντός περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 1-1 που μπορεί για άλλους να αποτελεί λύτρωση και για άλλους αδικία!
Εξαιρετική η διαιτησία των Μαλαμά-Μακρή, Παπαδιώτη.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Αλιάι, Σίνας, Πέτρου, Ν. Μελιράς (77’ Μαντάς), Πρόφκας (88’ Νικολακόπουλος), Αθανασόπουλος, Σινγκ, Σωτήρχος, Παπαθανασίου(58΄Λαμπρόπουλος).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Πούλος, Μαλαβάνος, Γεσιλάι(89΄Δρυτσούλας), Ζουμπουρλής, Κετέογλου, Τσούνης (73’ Τσώκος), Τσόρακας, Ντίνος, Μετάνι (56’ Αλεξίου), Χατζημιχαηλίδης (85’ Γιαννικάκης).

http://sportcity.gr

Categories