“Οι μεγάλες γιορτές ανακύκλωσης” από μία άλλη όψη

Με ευκαιρία την έκδοση ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ από τον Δήμο Σαρωνικού για την ΄Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης”, την οποία φυσικά δημοσιεύουμε, δείτε προηγούμενες αναρτήσεις και ρεπορτάζ από την ίδια “γιορτή” που είχε γίνει το καλοκαίρι στη Παραλία Γαλάζιας Ακτής Λαγονησίου.

Σε κάθε περίπτωση επιβραβεύουμε κάθε προσπάθεια και  είμαστε ΥΠΕΡ της ανακύκλωσης που πρέπει να μπεί οπωσδήποτε στη ζωή μας, όμως , σκεπτόμενοι πάντα εκτός το οικολογικό όφελος και ποιός έχει και το μεγάλο οικονομικό όφελος και αν εμείς ως πολίτες έχουμε κάποια προοπτική να μειωθούν τα Δημοτικά τέλη αφού θα συμβάλλουμε μέσω του προγράμματος στην μείωση των απορριμμάτων που οδηγούνται στα ΧΥΤΑ, και συνεπώς  ο Δήμος θα έχει  λιγότερα έξοδα διαχείρισης.

Δείτε την πιό κάτω ανάρτηση και δείτε περισσότερα στοιχεία και VIDEO  για το Πρόγραμμα

 CUI BONO? (ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ);

 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Καλύβια, 18-9- 2014
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δ/νση: Αθηνών & Ρ. Φεραίου
Τηλ: 2299 320356
Fax: 22990-48653
e-mail: press.office@kalivia.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Μεγάλες Γιορτές της Ανακύκλωσης στο Δήμο Σαρωνικού
από 19 έως 30 Σεπτεμβρίου 2014»

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Καλυβίων με τη συνεργασία του Δήμου Σαρωνικού διοργανώνει για μια ακόμα φορά την επιτυχημένη δράση «Μεγάλες Γιορτές της Ανακύκλωσης».
Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στο χώρο έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» στα Καλύβια, θα βρίσκεται το Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης με φωτοβολταϊκό σύστημα. Ελάτε να ανακυκλώσουμε όλοι μαζί, να μάθουμε για την αξία της επαναχρησιμοποίησης των υλικών και τα οφέλη της ανακύκλωσης για το περιβάλλον και τις ζωές μας.
Κατά τη διάρκεια της δράσης θα διεξαχθεί μεγάλος διαγωνισμός με πλούσια δώρα και πολλά happenings για τους παρευρισκόμενους.
Ανακυκλώνω, ανακυκλώνεις, ανακυκλώνουμε γιατί το περιβάλλον είναι το σπίτι το δικό μας και των παιδιών μας.
Σας περιμένουμε όλους!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

50X70 saronikou WEB TEL OUTL

Categories