ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Π. ΚΟΛΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Π. ΚΟΛΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Αγαπητές κυρίες και αγαπητοί κύριοι Τοπικοί Σύμβουλοι Βαρνάβα και Γραμματικού.

KOLLIASΣτις τελευταίες Δημοτικές εκλογές οι πολίτες του Βαρνάβα και του Γραμματικού σας τίμησαν με την ψήφο τους και σας εξέλεξαν στην θέση που κατέχετε, θεωρώντας σας ικανούς να διαχειριστείτε, για μια πενταετία, τις κοινότητες Βαρνάβα και Γραμματικού.

Από 1 Σεπτέμβρη αναλάβατε και επίσημα τα καθήκοντά σας, ενώ -υποτίθεται ότι- αμέσως μετά τις εκλογές ενημερωνόσασταν συνεχώς, για να είστε έτοιμοι.

Σήμερα, 20 μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων σας είστε εξαφανισμένοι.

Δεν είμαι βέβαιος για το Γραμματικό, αλλά στον Βαρνάβα δεν έχει συνεδριάσει καν, έστω και τυπικά, για τα διαδικαστικά, το Τοπικό Συμβούλιο. Εκτός αν συνεδριάζει …κρυφά.

Θα έλεγε κανείς, μόνο 20 μέρες έχουν περάσει κι άρχισε η γκρίνια;

Ναι μόνο 20 μέρες έχουν περάσει, αλλά 20 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

20 μέρες που στο Γραμματικό φτιάχνεται η νότια πρόσβαση και ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!

20 μέρες που στον Βαρνάβα γίνεται η αποκατάσταση του παλιού Χώρου Εναπόθεσης Απορριμμάτων και ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.

Άρα μιλάμε για επείγουσες καταστάσεις, που δεν μπορούν να περιμένουν πότε οι νεοεκλεγμένοι θα αποφασίζουν να ξεκινήσουν να διοικούν.

Κυρίες και κύριοι των Τοπικών Συμβουλίων Βαρνάβα και ΓραμματικούΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Είτε είστε «Ψηνακικοί», είτε «Λουιζικοί», είτε «Συριζαίοι» ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Έχετε τεράστια ευθύνη. ΟΛΟΙ.

Εσείς της πλειοψηφίας έχετε την μεγαλύτερη ευθύνη. Δεν είναι δυνατόν να μην έχετε ακόμη ενεργοποιηθεί. Τι περιμένετε; «Εντολές από το …κέντρο»; Με τι άλλο-πιο σοβαρό- ασχολείστε; «Των οικιών ημών εμπιπραμμένων υμείς άδετε»;

Αλλά και εσείς της μειοψηφίας δεν είστε άμοιροι ευθυνών. Αν η πλειοψηφία αδρανεί, η μειοψηφία μπορεί θεσμικά – και οφείλει- να προκαλέσει συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου, για να συζητηθεί ΕΚΤΑΚΤΟΘΕΜΑ.

Ξυπνήστε ΟΛΟΙ, λοιπόν.

Είμαι βέβαιος ότι κάποιοι από εσάς θα πουν ότι τούτη η παρέμβασή μου είναι «αντιπολιτευτική». Κάνουν λάθος. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

Την ΑΓΩΝΙΑ μου εκφράζω. Την αγωνία μου για το γεγονός ότι ,εσείς οι νέοι διοικούντες, χάνετε χρόνο επιδεικνύοντας ανεξήγητη χαλαρότητα κι αφήνετε να συμβαίνουν γύρω σας ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΤΕ, ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ.

Ενεργοποιηθείτε και πάρτε άμεσα αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων.

Απαιτείστε από τον Δήμο Μαραθώνα να συγκαλέσει έκτακτα το Δημοτικό Συμβούλιο και να πάρει ΑΜΕΣΑ αποφάσεις για το καταστροφικό έργο του ΧΥΤΑ.

Κινητοποιήστε την Τοπική Κοινωνία.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ και αναλάβετε τις ευθύνες σας. «Οι καιροί ου μενετοί».

Με με σεβασμό και πραγματική αγωνία

Γιώργος Π. Κόλλιας

πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα

Υ.Γ.   Δεν θέλω να πιστέψω φήμες που κυκλοφορούν και λένε ότι δεν ενεργοποιείστε οι μεν για να μην φέρετε σε δύσκολη θέση τον Δήμαρχό σας, οι δε γιατί-έτσι κι αλλιώς- τίποτα δεν κάνατε την προηγούμενη περίοδο και οι άλλοι περιμένοντας να διαμορφώσει θέση η νέα Περιφερειάρχης. Είμαι βέβαιος ότι θα τα διαψεύσετε με ΠΡΑΞΕΙΣ και μάλιστα ΑΜΕΣΑ.

 

Categories