ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ν.ΒΟΛΑΚΟΣ – “ΤΟ ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ”. video

Ήταν η στιγμή που η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της 24/9/14, ανακοινώνοντας στο Σώμα ότι στη σύνθεση της Επιτροπής Διοίκησης του υπό ίδρυση ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ, θα δοθεί άλλη μία θέση για να εκπροσωπείται και η “ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ”, ο κος Μ.Τσαλικίδης έθεσε ζήτημα για το αν ο κος Βολάκος δικαιούται μία από τις λιγοστές θέσεις της Μειοψηφίας, αφού είχε οριστεί ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του Δημάρχου και άρα αυτό σημαίνει ότι προσχωρεί στην ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

Ο κος Βολάκος,όπως και ο Δήμαρχος επανέλαβαν ότι αυτή η ενέργεια δεν σημαίνει “προσχώρηση”, αλλά προσφορά προς το τόπο.

Ακολούθησαν έντονες συζητήσεις- όχι όμως εκτός ορίων- με την κα Ράπτη να προσχωρεί στην άποψη Τσαλικίδη, θέτοντας θεσμικά επιχειρήματα για τους ρόλους πλειοψηφίας και μειοψηφίας και σχολιάζοντας δήλωση του Δημάρχου ότ ιδηλ  η συνεργασία του κου Βολάκου δείχνει ότι θέλει  να βοηθήσει τον τόπο, απάντησε  , ότι “όλοι είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε το τόπο και κανείς δεν ήλθε για κάτι άλλο, εθελοντές είμαστε εδώ , δεν κερδίζουμε τίποτα, χάνουμε από το χρόνο μας από τη δουλειά μας ,  από οτιδήποτε γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε το τόπο”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κος Τζιβίλογλου ο οποίος αναρωτήθηκε αν χρειάζεται κάποιος να είναι εντεταλμένος σύμβουλος για να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του.

Ο κος Βολάκος σε σύντομη ομιλία του, κάλεσε όλους να περιμένουν λίγο για να δούν το έργο της αναδιοργάνωσης της Τεχνικής Υπηρεσίας που ήδη έχει δρομολογηθεί.

Να σημειωθεί τέλος πως και ο κος Μπουκουβάλας,  αρμόδιος Αντιδήμαρχος για την Τεχνική υπηρεσία ευχαρίστησε τον κο Βολάκο, κάτι  που στην αρχή είχε κάνει και ο Δήμαρχος κος Σωφρόνης.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συζήτηση που αποτελεί τμήμα της συζήτησης για την ίδρυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για το οποίο θα αφιερώσουμε ιδιαίτερη δημοσίευση σε λίγες ώρες

Categories