ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Γ.ΣΩΦΡΟΝΗ (video)

Συνέντευξη διάρκειας μίας ώρας παραχώρησε στον Paraktios ο Δήμαρχος Σαρωνικού κος Γιώργος Σωφρόνης καλύπτοντας σχεδόν όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας στον Δήμο.

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής ο κος Σωφρόνης μίλησε στο πρώτο μέρος της συνέντευξής του για το νέο Αυτοδιοικητικό Κίνημα ” Πατούλη”, για τη εξομοίωση των Δημοτικών τελών, για την κατάργηση των τοπικών Αντιδημάρχων, για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Σαρωνικού καθώς και για το “οχι” στην αξιολόγηση με το τρόπο που επιβάλλεται από την Πολιτεία.

Αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα του εντεταλμένου Συμβούλου κου Βολάκου, το οποίο αναδείχτηκε ως κορυφαίο στο Δημοτικό Συμβούλιο της 24/9, για την ίδρυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου καθώς επίσης εξήγησε, γιατί κατά τον ορισμό των Επιτροπών δεν παραχώρησε το δικαίωμα  στην μειοψηφία να τοποθετήσει  κάποιους δημότες δικής της επιλογής.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος της Συνέντευξης ο Δήμαρχος Σαρωνικού απάντησε σε ερώτημα σχετικά με το μπάζωμα των Αλυκών. ενώ εκτεταμένη συζήτηση έγινε για το θέμα του Παρακτιου Μετώπου και τις επικρίσεις που δέχτηκε από τη μειοψηφία σχετικά με την πρόσφατη συνάντησή του με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΕ  και τη  μετέπειτα πρότασή του προς  το Δημοτικό Συμβούλιο για ψήφιση πρότασης με τις θέσεις του Δήμου Σαρωνικού κάτι που τελικά δεν έγινε, αφού αποφασίστηκε να συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα το Παράκτιο Μέτωπο.

Categories