ΟΙ 5 ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Δύο Δήμαρχοι και τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι,  είναι αυτοί  που παίρνουν στα χέρια τους τη Διαχείριση Απορριμάτων ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ και ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (Γ.Σωφρόνης) – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (Δ.Λουκάς) -ΓΚΕΡΑΛΗΣ Σ (Σαρωνικός)- Μ.ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ (Σαρωνικός) – ΙΑΤΡΟΥ Σ (ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ)

Πρόκειται για το νέο ΔΣ του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ  που είναι ο φορέας μέσω του οποίου προωθείται το σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων για τους Δήμους  Λαυρεωτικής και Σαρωνικού.

Στο Δ.Σ. του φορέα συμμετέχουν 3 μέλη από τον Δήμο Σαρωνικού και 2 από τον Δήμο Λαυρεωτικής, ενώ παραδοσιακά  εκλέγεται  ο εκπρόσωπος της λΑΥΡΕΩΤΙΚΉς που προέρχεται από την Κερατέα.  Συνεπώς ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Λαυρεωτικής αναμένεται να τοποθετηθεί ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΑΤΡΟΥ.

Οι “5” εκλέχτηκαν με αποφάσεις των προχθεσινών Δημοτικών Συμβουλίων τους. Οι προερχόμενοι από Σαρωνικό με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση και οι προερχόμενοι από Λαυρεωτική, κατά πλειοψηφία αφού από το Δημοτικό Συμβούλιο της Λαυρεωτικής αποχώρησε η Παράταξη του τέως Δημάρχου κου Λεβαντή.

Έτσι λοιπόν, το ανωτέρω Συμβούλιο παραλαμβάνει τη καυτή πατάτα της Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Screenshot_65

 

τσαλικι

 

Screenshot_66

Categories