Πρωτέας Π.Φώκαιας – Μαρκό 3-1(video)

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ. 3η Αγων.
Εύκολη φαινομενικά νίκη για τον Πρωτέα χωρίς καν να πιάσει καλή απόδοση με αντίπαλο τη Μαρκό που προσπάθησε, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και ευκαιρίες, αλλά αμυντικά της πήγαν όλα στραβά και δικαιολογημένα δεν πήρε ούτε την ισοπαλία.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 26΄με κεφαλιά του Καπή μετά από καθυστερημένη έξοδο του Θωμόπουλου, ενώ προηγουμένως είχαν χαθεί καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν και η αντικατάσταση στο 23΄του αρχηγού του Πρωτέα Κατσούλα με το Φωκά, λόγω τραυματισμού.
Τα επόμενα δύο λεπτά ήταν τα καταστροφικά για τη Μαρκό με δύο φάσεις που ανέτρεψαν τη ροή του παιχνιδιού. Στο 27΄ισοφάρισε ο Πρωτέας με πέναλτι (χέρι εντός περιοχής) που κτύπησε ο Μαμάκος και στο επόμενο λεπτό προηγήθηκε με 2-1 μετά το τεράστιο λάθος του Λάππα, ο οποίος γύρισε με κεφαλιά τη μπάλα στον ανήμπορο να αντιδράσει Γερογιάννη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα!
Πλήρης ανατροπή σε δύο λεπτά και η συνέχεια εύκολη για τον Πρωτέα! Στο 89΄μεγάλη ευκαιρία για τον Πρωτέα πετάχτηκε στα σκουπίδια αφού δύο παίκτες του απέτυχαν διαδοχικά να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα και στο επόμενο λεπτό η Μαρκό, προσπάθησε να αλλάξει τη τύχη της αλλά σουτ μέσα από την περιοχή, κατέληξε κόρνερ.
Στις καθυστερήσεις ο κορυφαίος του αγώνα Μινάι, εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά που παρουσίαζαν οι φιλοξενούμενοι λόγω της προσπάθειας να ισοφαρίσουν και με ωραίο πλασέ έγραψε το τελικό 3-1.
Πολύ καλή η διαιτησία του Βλάχου και των βοηθών Βιτσεντζάτου και Καλλή, με εξαίρεση το κακής ποιότητας καρμπόν που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι, στο φύλλο αγώνα! Ελπίζουμε κάποια στιγμή να λυπηθούν εμάς που τα διαβάζουμε και να βάλουν καινούργια!
ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ
Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Πατρινός(50΄Θωμαϊδης), Μπούσκος, Ποστόλης, Κατσούλας(23΄Φωκάς), Μαραγκός, Μινάι, Γεωργίου (Τσούνης), Παπαντζίμας, Μαμάκος.
ΜΑΡΚΟ
Γερογιάννης, Τατσούρας, Σιδέρης, Κωστής , Lapa(70΄Παπάς), Καπής, Γαλάνης, Ζαφειρόπουλος (Νιούσης), Δημητρίου, Musadai, Ζώκος(80΄Σταμπέλος).

ΠΗΓΗ. sportcity.gr.- video Γ.Καφαντάρης

 

Categories