ΣΤΑΜΑΤΑ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0–3

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Κουβαράς στην Σταμάτα με 3-0, αφού πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση! Οι νικητές είχαν ψυχή και αποτέλεσμα στις προσπάθειές τους.
Πάντως, στο μοιρασμένο α’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι άφησαν καλές εντυπώσεις, κι έχασαν 1-2 καλές ευκαιρίες. Όμως ο Τζανής με κεφαλιά στο 40’ πέτυχε το 0-1, μετά από κτύπημα φάουλ και κακή τοποθέτηση της άμυνας των γηπεδούχων.
Με την έναρξη του β’ μέρους (48’) ο νεαρός Γιάννης Αλεξίου είχε σουτ εκτός περιοχής στο οριζόντιο δοκάρι του Μαμάη και στο 60’ ο Πλάκα έκανε το 0-2. Η καθαρή επικράτηση του Κουβαρά ήλθε λίγο αργότερα (65’) με γκολ του Ζατσελλάρι, που διαμόρφωσε το 0-3.
Η Σταμάτα αντεπιτέθηκε και κέρδισε πέναλτυ στο 80’ που εκτέλεσε ο Αντώνης Λέκκας και απέκρουσε ο Ευδαίμων! Επίσης, στο 85’ είχε δοκάρι ο Σταύρου. Γενικά, η Σταμάτα είχε καλή κυκλοφορία της μπάλλας αλλά υστέρησε στα τελειώματα των φάσεων και δεν είχε δυνάμεις…
Καλή η διαιτησία του Κορδολαίμη (Δ. Τζαφόλιας, Μήταρης).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης Κουκάι, Μαυρίδης, Μανωλόπουλος, Μπόρας (40′ Οικονομόπουλος), Σιαδήμας (73′ Πέτριτς), Βασιλάκος, Σκεντούλι, Λέκκας (82′ Λαμπρόπουλος), Σταύρου, Ν. Πέππας.

ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Φεϊζούλα, Θαν. Δημητρακόπουλος, Καρράς, Τζανής, Αλεξίου, Μοιρασγεντής (56′ Παπανικολάου), Χρ. Δημητρακόπουλος, Πίστας (76′ Πάντιος), Ζατσελάρι (82′ Ούτσικας), Πλάκα.

http://neaepsana.blogspot.gr

Categories