Ολυμπιακός Λαυρίου – Πρωτέας Π.Φώκαιας 0-0

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.-4η Αγων.
Παιχνίδι σε κακές καιρικές συνθήκες, αλλά με έντονο τοπικό ενδιαφέρον και σε αθλητικά πλαίσια, διεξήχθη στο Λαύριο ανάμεσα στον τοπικό Ολυμπιακό και τον Πρωτέα Π.Φώκαιας.
Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τους γηπεδούχους που έχασαν πολλές κλασσικές ευκαιρίες ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όταν είχαν ευνοϊκό το δυνατό αέρα, αλλά κινδύνεψαν στο τέλος (91΄) να μη πάρουν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας, όταν ο Καραμολέγκος από λανθασμένη εκτίμηση της κατάστασης, έβαλε σε κίνδυνο την ομάδα του.
Αυτή ήταν και η μοναδική φορά που ο Πρωτέας απείλησε, ενώ ο Ολυμπιακός δεν αξιοποίησε καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, με σημαντικότερες στο 5΄, στο 30΄οριζόντιο δοκάρι, στο 35΄η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και μετά έσκασε στο έδαφος. Για άλλους πέρασε τη γραμμή και για άλλους όχι (φωτο).
Στο 40΄και στο 95΄κεφαλιά οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 82΄είχαν ακόμη μια ευκαιρία για κανονικό γκολ, αλλά βγήκαν μόνοι τους οφ σαιντ και πολύ σωστά το γκολ που πέτυχαν, δεν μέτρησε!
Ισοπαλία δεν είχαμε μόνο στο γήπεδο αλλά και στην εξέδρα όπου έντονη ήταν η παρουσία των φιλάθλων του Πρωτέα, που πρέπει να έφυγαν ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.
Screenshot_73
Διαιτητές: Δραγάτης-Τζαφόλιας Δ., Τζαφόλιας Β.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ, ΧΥΚΑ, ΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΛΠΑΚΟΥ, ΠΑΝΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΥ(79΄ΒΕΛΕΤΑΤΟΣ), ΚΟΥΡΤΑΝΟΒΙΤΣ(84΄ΤΣΙΚΛΟΣ) , ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, VILA, BULLARI(50΄ΤΣΙΩΛΗΣ)
ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ
ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΕΚΑΣ, ΜΠΟΥΣΚΟΣ, ΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ(80΄ΦΙΛΗΣ), ΜΑΡΑΓΚΟΣ(54΄ΤΣΟΥΝΗΣ), MINAJ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΠΑΝΤΖΙΜΑΣ(61΄ΡΩΜΑΙΔΗΣ), ΜΑΜΑΚΟΣ

ΠΗΓΗ. sportcity.gr

Categories