Π. ΦΩΚΑΙΑ. ΤΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ “ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΕ”

Η Ζώνη που μεταβιβάζεται στην “ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΕ”, αρχίζει από τα γνωστά μας ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ και καταλήγει  στο ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΩΝ που κα αυτό συμπεριλαμβάνεται στις μεταβιβαζόμενες εκτάσεις, όπως ακριβώς φαίνεται στα τοπογραφικά του ΦΕΚ 2424. Πρέπει να τονιστεί ότι το Λιμάνι της Π.Φώκαιας ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται όπως λανθασμένα έχει γραφτεί σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, η μεταβιβαζόμενη ζώνη έχει έκταση 64100 τμ από τα οποία 34600 μ2 προέρχονται από αναγκαστική απαλλοτρίωση, τα 5500 τμ ανήκαν ανέκαθεν στο Ελληνικό Δημόσιο και τα 24000 τμ είχαν χαρακτηριστεί ως Τουριστικό Δημόσι Κτήμα.

Στο σχέδιο που ακολουθεί, με το ν0 4 περιγράφεται η περιοχή των Εστιατορίων, τα τμήματα 2 και 3  (σκούρο χρώμα) αποτελούν Παραλία η Αιγιαλό, ενώ το νο 1 (κόκινο χρώμα), αποτελεί την υπόλοιπη εδαφική έκταση που μεταβιβάζεται.

Σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό, αντιρρήσεις προβάλλει ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας κος Νάσος Παπουτσής, κάτι που έχουμε ήδη δημοσιεύσει σε παλαιότερες αναρτήσεις και μπορείτε να δείτε σχετικό video, εδώ.

Επίσης αναφορικά με το ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ , υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις, αν δηλαδή περιλαμβάνεται η όχι στις μεταβιβαζόμενες περιοχές.

Πάντως σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση,  το Αλιευτικό Καταφύγιο η μέρος αυτού ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΙς ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΌΜΕΝΕς ΕΚΤΆΣΕΙς.

DSCF4074[1]

 

Screenshot_107

Categories