Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΥΒΑΡΑ. ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γ.ΚΙΤΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Στα πλαίσια του νέου κύκλου συνεντεύξεων με Αιρετούς, ο Paraktios.gr  φιλοξενεί συνέντευξη του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κουβαρά, κου Γιάννη Κίτσου. Ο επανεκλεγείς για δεύτερη συνεχή φορά Πρόεδρος, απάντησε σε ερωτήσεις και σχολίασε τρέχοντα ζητήματα, ξεκινώντας  με τη θέση του για την αύξηση των τελών ύδρευσης, για τη κατάργηση των τοπικών Αντιδημάρχων, για το πρώτο Τοπικό Συμβούλιο με θέμα τα Τεχνικά έργα και την ένσταση του Συμβούλου μειοψηφίας κου Στεργίου, “βαθμολόγησε” τη πρώτη συνεδρίασε του Δημοτικού Συμβουλίου ,αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που έχει θέσει στη νέα του θητεία καθώς επίσης για την υπόθεση ένταξης του Κουβαρά στην Λαυρεωτική.

Κατά τη διάρκεια τη συζήτησης και όταν αναφέρθηκε στις προτεραιότητες, ο Γιάννης Κίτσος ανακοίνωσε την ΙΔΡΥΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ στο Κουβαρά αφού η υπόθεση αυτή, όπως μας είπε, περιμένει τις τελικές εγκρίσεις που σίγουρα θα είναι θετικές. Πρόκειται για μία αναπτυξιακή κίνηση που θα τονώσει την εμπορική ζωή του Κουβαρά, θα φέρει έσοδα στην Τοπική Κοινότητα ,και θα προσφέρει θέσεις εργασίας.

Λόγω του ενδιαφέροντος του θέματος, απομονώσαμε  τη συζήτηση από την υπόλοιπη συνέντευξη και παρουσιάζουμε ξεχωριστά την ανακοίνωση του κου Κιτσου.

ΙΔΡΥΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ

Screenshot_94

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Categories