ΑΛΥΚΕΣ-ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ. ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΠΟΔΙ “Η ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΕ”

Ολοκληρώνουμε σήμερα με αυτή την ανάρτηση, την αποτύπωση των εκτάσεων του Δήμου Σαρωνικού που περιέρχονται στην “ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΕ”, στην οποία παρουσιάζουμε το επάνω μέρος του κτήματος Αλυκών μαζί με την έκταση του Αγ.Νικολάου Αναβύσσου. Πρόκειται για μία έκταση πολυσυζητημένη με πολλές ιδιαιτερότητες και πάμπολλες δικαστικές διενέξεις λόγω προσφυγών από ιδιώτες και από τον Δήμο Αναβύσσου, για ακύρωση απαλλοτριώσεων. Στο Δημοτικό συμβούλιο Σαρωνικού την Πέμπτη 9/10, είναι βέβαιο ότι από τον Νομικό Σύμβουλο του Δήμου θα γίνει εκτεταμένη ενημέρωση σε αυτό το ζήτημα.

Επίσης πρέπει  να διευκρινιστεί από τη σύνταξη της ιστοσελίδας, ότι αυτή η ανάρτηση όπως και οι προηγούμενες σχετικές, αποσκοπούν μόνο, στο να δώσουν μία “γεύση” από το ζήτημα και δεν αποτελούν κάποια επίσημη τοπογραφική αποτύπωση των εκτάσεων που περιέρχονται στην ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΕ..

Η πηγή της πληροφόρησης είναι μόνο το ΦΕΚ 2424Β από το οποίο μοντάραμε τις φωτογραφίες για να υπάρχει μία καλύτερη άποψη.

ΑΡΘΡΟ Η. ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

Πρόκειται για εδαφική ΔΙΑΣΠΑΡΤΗ συνολικής  έκταση 9,220 τμ.  Περιοχή (Ι) εκτάσεως 7,250 τμ , Περιοχή (ΙΙ), εκτάσεως 1500 τμ και Περιοχή (ΙΙΙ) έκτασης 470 τμ

Screenshot_7

 

ΑΡΘΡΟ Θ

Η εδαφική έκταση, εκτός ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως, συνολικής έκτασης 8.860 τ.μ, κείμενη στην θέση Άγιος Νικόλαος Ανάβυσσου Αττικής, η οποία εμφαίνεται με κίτρινο πλαίσιο στο υπ’ αρ. 725/2−01−2013 Τοπογραφικό Διάγραμμα της ΕΤΑ ΑΕ . Σύμφωνα με το ΦΕΚ, μεταβιβάζεται ότι υπάρχει σε κίτρινο πλαίσιο. Όμως με κίτρινο πλαίσιο ελαφράς διαφορετικής απόχρωσης είναι και τα τμήματα που ΔΕΝ μεταβιβάζονται και είναι δύσκολος ο εντοπισμός τους από το ΦΕΚ. Και πάλι τονίζουμε ότι ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ θα πρέπει να παρουσιάσει επακριβώς τις μεταβιβαζόμενες περιοχές μέσα από τα επίσημα τοπογραφικά σχέδια που έχει στη διαθεσή του.

ALYKES_AG NIKOL

 

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, λοιπόνΔΕΝ μεταβιβάζονται τα  αγροτεμάχια για τα οποία υπάρχουν ΑΚΥΡΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΥΩΣΗΣ και εμφανίζονται με χρώμα πορτοκαλί σκούρο

υπομνημα 1

 

 

 

Επ’ισης ΔΕΝ μεταβιβάζονται οι εκτάσεις για τις οποίες εκκρεμούν Δικαστικές Αποφάσεις και εμφανίζονται με ροζ χρώμα

υπομνημα 2

Καθώς επίσης δεν μεταβιβάζονται και οι εκτάσεις ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ για τις οποίες έχουν κατατεθεί αιτήσεις ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΠΑΛΛΩΤΡΥΩΣΗΣ

υπομνημα 3

 

 

πινακεσ

 

πινακεσ 2

 

 

 

2  ypomnhma

 

 

ΤΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ,  ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ  ΣΤΟ ΦΕΚ 2424Β

ΤΟΠ1

ΤΟΠ2

ΤΟΠ3 ΤΟΠ4

ΤΟΠ5

 

 

ΟΙ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΛΗΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΟΠΩς ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΟ 1920. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕς ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΕ

ΛΑΓΟΝΗΣΙ

ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ

ΜΑΥΡΟ ΛΙΘΑΡΙ

ΦΕΚ 2424Β

 

 

 

 

 

 

 

Categories