ΑΥΞΗΣΕΙΣ “ΦΩΤΙΑ” ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΤΕΛΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ Δ. ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ.video

Όποια ορολογία και αν χρησιμοποιήσει κανείς , είτε “εξομοίωση”, είτε “ορθολογισμό”, είτε παίξει με τους αριθμούς και τα στατιστικά, ακόμα και αν χρησιμοποιήσει παροιμίες με απρεπείς εκφράσεις -‘οπως έγινε χτες από Δημοτικό Συμβουλο της Πλειοψηφίας για να πείσει- ένα είναι το γεγονός. ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ βαρβάτες αυξήσεις στα τέλη ύδρευσης  συγκρίνοντας  το παλαιό τιμολόγιο.

Οι μεγαλύτερες αυξήσεις στο όνομα της ενοποίησης τελών, επιβάλλονται στις Δημοτικές Κοινότητες Καλυβίων  και Σαρωνίδας  λόγω του γεγονότος ότι καθορίζεται πάγιο 10 ευρώ με προσαύξηση 23% ΦΠΑ το οποίο δεν υπήρχε πριν. Αυτό το γεγονός οδήγησε σε ασύμμετρες αυξήσεις με κοινωνικές αδικίες  κάτι που τονίστηκε ιδιαίτερα από τις παρατάξεις της μειοψηφίας

Στο video που ακολουθεί , έχουν επιλεγεί μόνον οι ομιλίες των Αρχηγών των Δημοτικών Παρατάξεων, ενώ στη συνέχεια υπάρχει και το video  με ολόκληρη τη συζήτηση.

 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Εκτός από τις σοβαρές αντιρρήσεις της μειοψηφίας, σημειώνουμε ιδιαιτέρως τη σθεναρή παρέμβαση εκπροσώπου των Ενεργών Πολιτών και κατοίκων της Σαρωνίδας που αξίζει να δείτε στο τέλος του video.

O ίδιος πολίτης σε προηγούμενη συζήτηση για το ζήτημα Χρήσεων Γης της Σαρωνίδας κατακεραύνωσε κυριολεκτικά τη Δημοτική Αρχή για το γεγονός ότι 1000 και πλέον υπογραφές δεν έφτασαν ποτέ στη Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. (Αυτό το video θα αναρτηθεί μαζί με το  αντίστοιχο  θέμα).

Ο Πίνακας που ακολουθεί δείχνει τις αυξήσεις που επήλθαν μετά την εξομοίωση των τελών ΥΔΡΕΥΣΗΣ, συμπεριλαμβάνοντας το πάγιο και το ΦΠΑ παγίου, για τον απλούστατο λόγο, ότι και αυτό θα το πληρώσει ο καταναλωτής.

 

ΤΟ ΟΙΚΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 1/1/15

Screenshot_135

 

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΠΙΝΑΚΑΣ Τ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

 

 

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Categories