ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ Δ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ

Οι δημότες και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, θεωρούμε ότι ήταν οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ στη συζήτηση του θέματος για την Αποδοχή της Μελέτης Πρώτης Φάσης των Χρήσεων Γης της Σαρωνίδας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο με πλειοψηφία,  αποδέχτηκε τη Α Φάση της Μελέτης και ουσιαστικά θεώρησε ως “μη γενόμενες” τις μέχρι τώρα προτάσεις του Μελετητή και έθεσε ως προαπαιτούμενο  για τη συνέχιση της Β1 φάσης,  να ληφθούν υπόψιν οι Προτάσεις των Πολιτών που με 1000 και πλέον υπογραφές τους είχαν κατατεθεί στον Δήμο ΣΑΡΩΝΙΚΟΎ.

Να σημειωθεί ότι οι υπογραφές δεν έφτασαν ποτέ στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως κανονικά θα έπρεπε, λόγω ολιγωρίας (?) των αρμόδιων Υπηρεσιών,  εκθέτοντας σοβαρά την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου η ο ποία δήλωσε άγνοια των εγγράφων.

Αυτό προκάλεσε την οργισμένη παρέμβαση εκπροσώπου των πολιτών της Σαρωνίδας  την οποία μπορείτε να δείτε στο 54 min του video που ακολουθεί.

Παρ’ όλα αυτά, δεν διαβάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο το κείμενο για το οποίο έγινε η εντονότατη παρέμβαση του εκπροσώπου των πολιτών της Σαρωνίδας και η διευκρίνηση που δόθηκε από τον κο Γκέραλη και την κα Γκούμα, ήταν ότι οι υπογραφές και το σχετικό κείμενο είχαν διαβιβαστεί στην Τεχνική Υπηρεσία και στον Μελετητή.

Σας παραθέτουμε όλη τη συζήτηση και παραχωρούμε τη δυνατότητα αξιολόγησης της, στον Σύλλογο “ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ” και σε όσους ενεργούς πολίτες ανάδειξαν το ζήτημα των Χρήσεων Γης της Σαρωνίδας και με επιμονή, ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ και μάζεψαν τις υπογραφές από τους Δημότες.

Εμείς κρατάμε μόνο ένα γεγονός.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ BINTEO  ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ Β ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΣΤΟ 40 min. ( Ευχαριστούμε για τη κατανόηση)

 

 

Categories