Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Αναβύσσου Δ.Τ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Έπειτα από πρωτοβουλία του 15μελούς του σχολείου μας και με δικές μας ενέργειες, καλέστηκε την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 στο χώρο του Γυμνασίου Αναβύσσου ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νάσος Αναγνωστόπουλος, με σκοπό να μας ενημερώσει για τις ενέργειες της Περιφέρειας σχετικά με τις μεταφορές των μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου Αναβύσσου.
Παρόντες στη συνάντηση, εκτός από το 15μελες, τη Διεύθυνση του σχολείου μας και τους Εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου & του Λυκείου, ήταν η Υποδιευθύντρια του Λυκείου κα Άννα Μπουκουβάλα, ο Πρόεδρος του 15μελους του Λυκείου κ. Παναγιώτης Σουβατζόγλου και ο Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Σαρωνικού, κ. Απόστολος Αποστόλου.
Αρχικά, ο κ. Αναγνωστόπουλος τόνισε για μια ακόμη φορά το Συνταγματικό δικαίωμα των παιδιών μας για δημόσια, δωρεάν και ασφαλή μεταφορά τους από και προς το σχολείο.
Έπειτα, έκανε ένα σύντομο ιστορικό , παρουσιάζοντας τις κινήσεις της Περιφερειακής αρχής και μας διαβεβαίωσε , παραθέτοντας εγγράφως τα υπό έγκριση 5 δρομολόγια που αφορούν τα σχολεία μας, ότι επιτέλους είναι ζήτημα λίγων ημερών να ολοκληρωθεί η έγκριση τους από το Ελεγκτικό συνέδριο και να ξεκινήσουν τα δρομολόγια.
Ως Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρεβρέθησαν στη σημερινή μας συνάντηση και ιδιαίτερα τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Αναγνωστόπουλο για την άμεση ανταπόκρισή του, καθώς και τα παιδιά των σχολείων μας για την ωριμότητα που έδειξαν ώστε να διεκδικήσουν το αναφαίρετο δικαίωμά τους για τη δωρεάν και ασφαλή μεταφορά τους. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους για να διεκδικούμε και να διασφαλίζουμε από κοινού τα δικαιώματά τους.

Το ΔΣ

Categories