Σαρωνικός – Ατλαντίς 2-0

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Β΄Κατ.-9η Αγων.

Εμφανώς βελτιωμένος ο Σαρωνικός επικράτησε της Ατλαντίδας με δύο ωραία γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο και κέρδισε το δικαίωμα να ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ο Σαρωνικός ξεκίνησε μουδιασμένα και η Ατλαντίδα στο 2΄δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία αλλά η μπάλα για τους δικούς της λόγους, δεν κατέληξε στα δίχτυα!(φωτο).

Η φάση αυτή αφύπνισε τους γηπεδούχους που άρχισαν να κάνουν αισθητή την πίεση στην άμυνα των φιλοξενούμενων και στο 9΄με ωραίο πλασέ του Ζντράβα πέτυχαν το 1-0(φωτο).

Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και ο Σαρωνικός που είχε κόντρα τον αέρα πρόσεχε περισσότερο να μη δεχθεί γκολ, αλλά στο 45΄ο Τσώκος με περίτεχνη ενέργεια μέσα στη περιοχή έστρωσε τη μπάλα στο δεξί και με ωραίο βολέ πέτυχε το 2-0.(φωτο)

Στην επανάληψη ο αγώνας ήταν στον έλεγχο των γηπεδούχων και ο Ζντράβα έχασε σπουδαία ευκαιρία 73΄μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα, έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η συνέχεια ανήκει στους φιλοξενούμενους και στον Παρλακίδη, ο οποίος εξουδετέρωσε δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο 75΄και 83΄και κράτησε ανέπαφη την εστία του μέχρι το τέλος.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Γκουβάς-Πειρασμάκης

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΠΑΡΛΑΚΙΔΗΣ, ΜΑΛΑΤΑΝΟΣ, ΓΕΣΙΛΑΪ, ΤΣΟΥΝΗΣ, ΚΕΤΕΟΓΛΟΥ, ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ(79΄ΜΑΤΣΑΓΓΟΣ), ΖΝΤΡΑΒΑ(90΄ΠΑΤΣΙΟΣ), ΝΤΙΝΟΣ(80΄ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ), ΑΛΕΞΙΟΥ, ΤΣΩΚΟΣ

ΑΤΛΑΝΤΙΣ
ΓΚΟΥΤΣΙΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΙΤΗΣ, ΜΠΕΝΕΚΟΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΛΟΥΚΑΣ, ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ(46΄ΧΑΤΖΗΚΟΚΟΛΑΚΗΣ), ΔΡΙΛΑΚΗΣ, ΜΠΕΡΕΤΗΣ, ΚΑΚΑΡΗΣ, ΜΠΑΜΗΣ(60΄ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ), ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ(80΄METOHU), ΜΠΡΕΓΚΟΥ

http://sportcity.gr

Categories