ΚΥΠΡΟΣ. The Oval: Πωλήθηκε ήδη το 25% (video)

Με πολύ ικανοποιητικό ρυθμό συνεχίζονται οι πωλήσεις παράλληλα με τις κατασκευαστικές εργασίες στο νέο γραφειακό συγκρότημα της Cybarco, The Oval, σύμφωνα με τον Eκτελεστικό Διευθυντη της εταιρίας Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου.

«Σε λιγότερο από 6 μήνες από τη μέρα που παρουσιάσαμε για πρώτη φορά το The Oval στο κοινό, έχουμε ήδη πουλήσει το 25% του κτηρίου. Παράλληλα με εντατικούς ρυθμούς και βάση χρονοδιαγράμματος συνεχίζονται και οι κατασκευαστικές εργασίες».

Το The Oval ανεγείρεται κοντά στο Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, 100 μέτρα από τη θάλασσα και προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016. Έχουν ολοκληρωθεί οι χωματουργικές εργασίες και οι εργασίες πασσαλώσεων του κτηρίου, η αποστράγγιση του εδάφους και οι εκσκαφές, και έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες σκυροδέματος των υπογείων χώρων.

«Θέτοντας νέα πρότυπα στον επιχειρηματικό κόσμο και σχεδιασμένο από τους παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονες Atkins, σε συνεργασία με τα αρχιτεκτονικά γραφεία WKK και Αρμεύτης & Συνεργάτες, θα είναι το ψηλότερο εμπορικό κτήριο που θα φτάνει τα 75 μέτρα», αναφέρεται σχετικά. Το έργο αποτελείται από 16 ορόφους με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Η εικόνα του έργου συμπληρώνεται με τους επανδρωμένους χώρους υποδοχής που βρίσκονται στο ισόγειο, τους διαμορφωμένους κήπους και την καφετέρια, καθώς επίσης και με τις υπηρεσίες που θα προσφέρονται όπως property management, 24ωρη ασφάλεια και ελεγχόμενη είσοδος τόσο στο κτίριο όσο και στα 2 υπόγεια όπου βρίσκονται οι χώροι στάθμευσης. «Με πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Α, το έργο αυτό είναι μια αειφόρος ανάπτυξη που με τη χρήση γεωθερμίας η εκπομπή ρίπων θα είναι σχεδόν μηδενική».

Δείτε σχετικό βίντεο με τις ενέργειες:

Categories