ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ “ΤΕΛΟΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ Δ.ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ. ΑΠΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ!

ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ. Δεν υπάρχουν πια τα 70 εκ ευρώ για το έργο Αποχέτευσης.

 Αυτό τόνισε ο αντιδήμαρχος Σαρωνικού Σ. Γκέραλης αναφερόμενος σε προηγούμενες ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων, αφού όμως πρώτος ο Δήμαρχος Γ.Σωφρόνης στα πλαίσια της συζήτησης για το τεχνικό πρόγραμμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού της 5/11/14, ενημέρωσε το Σώμα ότι υπάρχουν πληροφορίες  για ΑΠΕΝΤΑΞΗ του κονδυλίου για τον παραλιακό Αγωγό Λυμάτων προς Ψυττάλεια. Ο Δήμαρχος διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει ακόμα επίσημο έγγραφο, όμως όπως είπε, ” όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά”

Ακούστηκε επίσης μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι υπάρχουν επαφές και συνεννοήσεις για όδευση του Αγωγού προς Λαύριο. Η άποψη αυτή ενισχύεται από δήλωση άλλου Δημοτικού Συμβούλου ( Μ.Χαρίτου) πως η Δημοτική Αρχή εκτός των άλλων θα κριθεί και για 3 ακόμα έργα. Την Διαδημοτική Συγκοινωνία,τη διαχείριση λυμάτων και τα ΕΣΠΑ. Και τα τρία αυτά ζητήματα, κατέληξε ο κος Χαρίτος,  πάνε καλά, όμως ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμες οι εξελίξεις!!

Ο κος Βολάκος επίσης είπε ότι τυχόν απένταξη δεν επηρεάζει τις υπάρχουσε τοπικές μελέτες αποχέτευσης ακαθάρτων που είναι σε εξέλιξη.

Δείτε το σχετικό video

 

Categories