• Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ.

Το κύτταρο του ΧΥΤΑ στο Μαύρο Βουνό Γραμματικού που έχει κατασκευαστεί λειτουργεί ΩΣ ΕΝΑΣ τεράστιος βροχοσυλλέκτης. Όλο το νερό που πέφτει κατά την διάρκεια των βροχοπτώσεων σε όλη την έκταση της μεμβράνης συλλέγεται από αυτό το ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ που έχει κατασκευαστεί και ΟΛΟ αυτό το βρόχινο νερό εκβάλει στο ΡΕΜΑ που διέρχεται ΜΕΣΑ στο κύτταρο του ΧΥΤΑ.
Όταν αργότερα το κύτταρο θα δέχεται απορρίμματα , το νερό πρώτα θα ξεπλένει τα απορρίμματα, θα εμπλουτίζεται με ΟΛΕΣ τις Τοξικές και Καρκινογενείς ουσίες, και μετά θα ακολουθεί την ίδια διαδρομή που ακολουθεί και σήμερα και θα εκβάλλει στη παραλία Σέσι Γραμματικού. Είτε γίνουν επιπρόσθετα έργα, είτε ΟΧΙ τα ίδια αποτελέσματα θα έχουμε. Η Ακαταλληλότητα του Χώρου είναι εμφανέστατη και ΔΕΝ διορθώνεται με ΤΙΠΟΤΑ.

Το σκηνικό θα είναι ακριβώς το ίδιο που βλέπετε και σήμερα. Η μόνη διαφορά αργότερα πέρα από το καφέ χρώμα όταν θα βρέχει είναι ότι ηπαραλία Σέσι, και όχι μόνο, θα μολυνθεί ΜΟΝΙΜΑ με τοξικά υγρά, και ανάλογα με τα ατυχήματα που θα προκύπτουν. Θα βλέπουμε και απορρίμματα να παρασύρονται από το κύτταρο του ΧΥΤΑ και να φτάνουν μέχρι την παραλία και από εκεί με τα Θαλάσσια ρεύματα θα φτάνουν στο Κόλπο του Καφηρέα και σε όλο το Αιγαίο Πέλαγος !!

Οι παροικούντες της Ιερουσαλήμ είναι καλά γνώστες αυτής της κατάστασης, όμως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προστατέψουν τα Παιδιά τους ή καλύτερα το “Παιδί” τους που τόσο χρόνια τους υπηρετούσε . Δεν διστάζουν ακόμα ακόμα να στείλουν σπίτια τους αξιόλογα στελέχη, όταν προσπαθούν με επιστημονική τεκμηρίωση να αποκαλύψουν την αλήθεια.
Και όλα αυτά στο όνομα της “Νομιμότητας” και στην προστασία της “Δημόσιας Υγείας” !! 

Μα αν το έργο λειτουργήσει για ποια ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ θα μιλάμε ?? Κάθομαι και αναρωτιέμαι !!!  Σε μια Κοινωνία που “Γιάννης” πίνει και “Γιάννης Κερνάει” είναι
δύσκολο να αναζητήσεις την αλήθεια και την εντιμότητα. Δεν ξέρουν και δεν μπορούν να καταλάβουν αυτοί οι”κάποιοι” ότι μέσα στην ίδια Κοινωνία ζούνε ΚΑΙ αυτοί, ΚΑΙ οι δικοί τους άνθρωποι, και τότε καμιά φορά ίσως είναι καλύτερο να τα αφήνουμε ΟΛΑ επάνω στη Θεία δίκη !!!
Αυτή δικάζει και τιμωρεί αμείλικτα με το τρόπο που μόνο αυτή γνωρίζει χωρίς να επιτρέπονται “παρεμβάσεις””.      kyriakos Gikas

ΔΕΙΤΕ το βίντεο από τις βροχοπτώσεις 08.11.2014 στο ΧΥΤΑ Γραμματικού εδώ
http://polites-energoi.blogspot.gr/2014/11/blog-post_8.html

 

Categories