Ολυμπιακός Λαυρίου – Λαυρεωτική 0-0

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.-10η Αγων.
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λαυρίου και τη Λαυρεωτική που μοιράστηκαν κατοχή και εντυπώσεις από ένα ημίχρονο.
Μετά το πρώτο αναγνωριστικό τέταρτο οι ομάδες άρχισαν δειλά-δειλά να εκδηλώνουν επιθέσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερη κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς να δημιουργούν μεγάλες ευκαιρίες, με εξαίρεση τη φάση του 27΄όπου η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Λάμπρου μετά από φάουλ του Πούλου και κεφαλιά του Τσίκλου.(video)
Στην επανάληψη και με την είσοδο Γιαχάεβ οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά και εκείνοι με τη σειρά τους απείλησαν ελάχιστα.
Στο 62΄είχαμε τρίλεπτη διακοπή καθώς έσκασε μια κροτίδα δίπλα από τον επόπτη.
Στο 75΄ο Aslani μπήκε κάθετα στη μεγάλη περιοχή, σούταρε με δύναμη αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση και έστειλε τη μπάλα επάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στη συνέχεια το παιχνίδι χάλασε και διεκόπη πάλι για ένα τρίλεπτο, καθώς δύο αποβολές η μία του Aslani με δεύτερη κίτρινη στο 86΄για διαμαρτυρία και η δεύτερη στο 88΄με απ΄ευθείας κόκκινη του Μακρή γιατί κάτι είπε στον διαιτητή, έφεραν αναστάτωση στην εξέδρα και τον αγωνιστικό χώρο.
 
video: Η ευκαιρία των γηπεδούχων στο 27΄
https://www.youtube.com/watch?v=r0pWs30ceMo
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ, ΡΟΣΙ (46΄ΚΟΥΡΤΑΝΟΒΙΤΣ), ΣΑΛΑΚΟΥ, ΜΠΕΡΓΙΑΝΗΣ (62΄ΤΣΙΩΛΗΣ), ΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, VILA, ΤΣΙΚΛΟΣ, ΒΕΛΕΤΑΚΟΣ (74΄ΠΑΡΑΣΧΟΣ), ΕΛΕΝΑΣΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ
ΛΑΜΠΡΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΡΟΓΓΙΤΗΣ (25΄ΣΕΜΠΡΟΣ), ΠΩΧΟΣ, ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ (46΄ΓΙΑΧΑΕΒ), ΧΑΛΑΡΗΣ, ΜΑΚΡΗΣ, ΤΖΩΡΑΣ, ASLANI, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣsportcity.gr

Categories