Πρωτέας – Κουβαράς 0-2

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.-1οη Αγων

Ο Κουβαράς ήταν ο μεγάλος νικητής του τοπικού ντέρμπι αφού παίζοντας έξυπνα, επικράτησε δίκαια του Πρωτέα που για άλλη μια φορά στην έδρα του, δεν έπιασε καλή απόδοση. Ο Κουβαράς φανέρωσε τις προθέσεις του από το πρώτο ημίχρονο. Είχε ενισχυμένη άμυνα και καραδοκούσε να αρπάξει την ευκαιρία με τους γνωστούς «υπόπτους» Πλάκα και Zacellari. Ο Πρωτέας δεν έδωσε τη σημασία που έπρεπε και το πλήρωσε!

proteas-kouvaras-3a

Το 0-1 από τον Kriemadhi
proteas-kouvaras-5a 
Μια φάση σφραγίδα της τακτικής που θα ακολουθούσε ο Κουβαράς τη σταμάτησε ο επόπτης λανθασμένα στο 15΄
Ο Πρωτέας υστέρησε οργανωτικά και συνεπώς δεν είχε λύσεις επιθετικά. Στο τέλος κατέφυγε στις γνωστές γιόμες αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο ότι απείλησε μόνο με ένα σουτ του Σταμόπουλου στο 75΄και με μία φάση για γκολ στις καθυστερήσεις που απόκρουσε ο Αποστολίδης.
Οι φιλοξενούμενοι στο 65΄πέτυχαν το 0-1 με τον Kryemadhi (φωτο), που δέχτηκε εξαιρετική πάσα στον κενό χώρο από τον Zacellari, ο οποίος είδε όλους τους αμυντικούς του Πρωτέα να έχουν περάσει τη σέντρα αφήνοντας τον Θωμόπουλο εντελώς ακάλυπτο.
Το 0-2 έγινε με πέναλτι που είδε και υπέδειξε ο διαιτητής για χέρι του Μπούσκου και κτύπησε εύστοχα ο Πλάκα στο 82΄.(φωτο).
Εντύπωση πάντως προκάλεσε ο ορισμός του διαιτητή Λάμπρου, που είχε διαιτητεύσει πρόσφατα και τον αγώνα Μαρκό-Κουβαρά 0-0. Ίσως γι΄αυτό το λόγο παρακολούθησαν το παιχνίδι αρκετά μέλη της ΕΠΣΑΝΑ, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες! Βοηθοί ήταν οι Γουργιώτης και Γουρνιάς.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Σταμόπουλος, Μπούσκος, Ποστόλης, Κατσούλας (67′ Γεωργίου), Λέκα (46′ Φέκας, 58′ λ.τρ. Ρωμαΐδης), Μινάι, Μαραγκός, Παπαντζίμας, Μαμάκος.ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Αποστολίδης, Φεϊζούλα, Θαν. Δημητρακόπουλος (90′ Δημητρόπουλος), Καρράς, Τζανής, Αλεξίου, Κρυεμάντι, Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα (85′ Παπανικολάου), Ζατσελλάρι (72′ Πίστας), Μοιρασγεντής.sportcity.gr

 

Categories