ΔΤ Δ.ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ. Μελωδίες και χαμόγελα στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

CHRISTMAS TREEΜια ξεχωριστή βραδιά για όλους, γεμάτη χαμόγελα, ευχές και εκπλήξεις ήταν η Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014.
Οι μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Καλυβίων κρατώντας τα φαναράκια που κατασκεύασαν οι ίδιοι, συνοδευόμενοι από ένα βιολί και ένα ακορντεόν έφτασαν στην κεντρική πλατεία των Καλυβίων τραγουδώντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού μαζί με το πλήθος κόσμου, που είχε ήδη συγκεντρωθεί, υποδέχτηκαν τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα παιδιά έψαλλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο και στη συνέχεια όλοι μαζί ξεκίνησαν την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. DIMARXOS EUXES
Επιφωνήματα ενθουσιασμού πλημμύρισαν την πλατεία όταν άναψαν τα λαμπάκια του δέντρου. Αμέσως μετά η μαγεία των συνεχίστηκε και ο Αϊ Βασίλης ήρθε στην Κεντρική Πλατεία των Καλυβίων μοιράζοντας γλυκίσματα στα παιδιά και ευχόμενος Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Την ξεχωριστή βραδιά έντυσαν οι χαρμόσυνοι ήχοι από τη Δημοτική Φιλαρμονική. Ο μαέστρος μαζί με τα μέλη της μπάντας πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση προσθέτοντας μια ακόμα νότα γιορτής και αισιοδοξίας στην εκδήλωση.
«Χαίρομαι ιδιαίτερα που σας βλέπω σήμερα όλους εδώ. Τα χαμόγελα των παιδιών δίνουν το μήνυμα χαράς και ελπίδας. Ιδιαίτερα τις ημέρες των εορτών έχουμε όλοι ανάγκη να ξεχάσουμε για λίγο τις έγνοιες και τα προβλήματα και να περάσουμε όμορφα με τα αγαπημένα πρόσωπα και τους οικείους μας. Απόψε, τόσο οι μικροί καλλιτέχνες του νηπιαγωγείου, η φιλαρμονική μας αλλά και όλοι εσείς δώσατε το μήνυμα της γιορτής και της χαράς. Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και πολλά χαμόγελα το νέο έτος», ευχήθηκε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης.

AI VASILISΙδιαίτερες ευχαριστίες για την επιτυχία της βραδιάς προς τους εκπαιδευτικούς του 2ου νηπιαγωγείου, την αστυνομία για την ασφαλή διέλευση της φαναροδρομίας στους κεντρικούς δρόμους μέχρι και την έλευση των μαθητών στην πλατεία, στη δημοτική φιλαρμονική, καθώς επίσης και στην Μπισκοτοποιία Θεσσαλίας Δερμίσης για την ευγενική χορηγία των γλυκισμάτων.

Categories