• Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Ο Δήμος Σαρωνικού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Σαρωνικού πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 στο Δημαρχιακό Μέγαρο στα Καλύβια.
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης, οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων σε μια σεμνή τελετή, της οποία προηγήθηκε αγιασμός, έκοψαν την πίτα ανταλλάσοντας ευχές με τους
παρευρισκόμενους.
«Εύχομαι από καρδιάς, η νέα χρονιά να μας φέρει όλα όσα μας στέρησαν οι προηγούμενες κι ακόμα περισσότερα. Από την πλευράς μας, είμαστε εδώ για να εργαστούμε σκληρά, με τη συνεργασία και τη συμμετοχή όλων. Η πόρτα μας είναι
πάντα ανοιχτή, γιατί είμαστε ουσιαστικά δίπλα σε όλους τους δημότες και τους κατοίκους του Σαρωνικού. Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε και να λύσουμε μαζί κάθε μικρό ή μεγαλύτερο πρόβλημα, είμαστε εδώ για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας σε όλους τους τομείς» ήταν οι ευχές του Δημάρχου κ. Σωφρόνη.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο βουλευτής κ. Γιώργος Πάντζας, ο Διοικητής του Α.Τ Καλυβίων κ. Τσιγαρίδας, ο Διοικητής Α.Τ Αναβύσσου κ. Γεωργουλάκης, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της περιοχής και πλήθος κόσμου.

Categories