Διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ προς τον Δήμαρχο για το κατέβασμα πανό

Ανάβυσσος 14/01/15

ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 

Κύριε Δήμαρχε οι ιδέες ούτε φιμώνονται, ούτε «ξηλώνονται»

Νέα ήθη στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών  και ενημέρωσης των πολιτών εισάγει η Δημοτική Αρχή Σαρωνικού, επιδεικνύοντας μάλιστα τέτοια σπουδή και υπερβάλλοντα ζήλο που δεν έχουμε γνωρίζει ούτε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το Δήμο μας.

Η Δημοτική Αρχή Σαρωνικού λοιπόν μετά την τοποθέτηση  πανώ  στα Καλύβια  την Ανάβυσσο και την Σαρωνίδα για την  ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με τη διοργάνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού προεκλογικής εκδήλωσης – συγκέντρωσης την Παρασκευή στο Δημαρχείο Καλυβίων, στις 6.30 μ.μ. και ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, προχώρησε στο ξήλωμά τους.

Και αυτό παρά την ομόφωνη αποδοχή από την Διακομματική Επιτροπή του Δήμου Σαρωνικού, της εισήγησης του ίδιου του Δημάρχου, ότι θα μπορούν να τοποθετηθούν πανώ πριν από προεκλογικές εκδηλώσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή για αθέτηση των συμφωνιών της Διακομματικής Επιτροπής που μάλιστα ελήφθησαν μετά από δική της εισήγηση.

Θα  θέλαμε να επισημάνουμε στη Δημοτική Αρχή ότι οι ιδέες ούτε φιμώνονται, ούτε «ξηλώνονται».

Η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί  έτσι και αλλιώς με ή  χωρίς πανώ.

Και ο καθένας, δικαιούται να βγάλει τα συμπεράσματά του…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημείωση από τη σύνταξη του blog.

Είναι σαφές ότι σύμφωνα με το γράμμα του Νόμου απαγορεύεται η ανάρτηση Πανό. Επίσης  γνωστό είναι,ότι κατά την Προεκλογική Περίοδο των τελευταίων Δημοτικών και περιφερειακών εκλογών όλες ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, οι Δημοτικές Παρατάξεις, αναρτούσαν πανό για να προαναγγείλουν τις συγκεντρώσεις τους , κάποια από τα οποία υπάρχουν ακόμα και σήμερα! Κατά τη προχθεσινή συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο για το ζήτημα των πανό, αναφέρθηκαν όλα αυτά σε πολύ ¨χαλαρό” τόνο και μάλιστα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΡΙΖ.Ε.Σ. διαβεβαίωσαν ότι  οι ίδιοι- (Ράπτη-Κατσούλης)- θα φροντίσουν να απομακρυνθούν τα λιγοστά πανό που θα αναρτηθούν σε αυτή την διάρκεια των 10ημερών που απομένουν για τις Εκλογές.  (Αλήθεια, πόσες εκδηλώσεις μπορεί να γίνουν σε αυτό το διάστημα και πόσα πανό θα μπουν  για να προκαλέσουν ρύπανση?).

Μπορείτε να  δείτε όλη τη συζήτηση που έγινε για το θέμα αυτό, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στο video Β (18ο λεπτό ) και το  συμπέρασμα που θα βγάλετε, είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που εφαρμόστηκε με την απόλυτη και  τόσο “αυστηρή” τήρηση του γράμματος του Νόμου.

Categories