ΔΤ Γ. Πάντζα για κυνηγετικό σύλλογο – κοπή πίτας

Γ. Πάντζας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ‘’κυνηγάει’’ τους κυνηγούς, αλλά όλους αυτούς που κυνηγούν και έχουν βάλει στο μάτι τη χώρα και την κοινωνία με τις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζουν»

Στην προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κερατέα, παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Πάντζας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την οργάνωση μελών Κερατέας στο Πολιτιστικό Κέντρο της περιοχής, στην οποία μέλη και απλοί πολίτες έδωσαν το παρών και συνομίλησαν με υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ημέρα, ο κ. Πάντζας, μετά από πρόσκληση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών, παραβρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Στην εκδήλωση, ο κ. Πάντζας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη του συλλόγου και να τα διαβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δε θα καταργήσει το κυνήγι. Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο κ. Πάντζας, αναγνωρίζει τους κυνηγετικούς συλλόγους και την προσφορά τους. Υπενθύμισε μάλιστα και τις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, σύμφωνα με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί την κυνηγητική δραστηριότητα, μέσα στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος και οι ευρωπαϊκές οδηγίες. Δεσμεύτηκε μάλιστα ότι σε συνεργασία με τους κυνηγετικούς συλλόγους και τις ομοσπονδίες τους, ο ΣΥΡΙΖΑ, θα επιδιώξει τις καλύτερες δυνατές παρεμβάσεις, με στόχο τόσο τη συνέχιση της κυνηγετικής δραστηριότητας όσο και της προστασίας της βιοποικιλότητας της πατρίδας μας.

Ο κ. Πάντζας μάλιστα, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ‘’κυνηγάει’’ τους κυνηγούς, αλλά όλους αυτούς που κυνηγούν τον πολίτη, την κάθε ελληνική οικογένεια, τους νέους και τις νέες που μεταναστεύουν, τον συνταξιούχο, τον εργαζόμενο και γενικά όλους αυτούς που έχουν βάλει στο μάτι τη χώρα και την κοινωνία με τις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζουν.

Τέλος, ανέφερε ότι, απόψεις ή δημοσιεύματα που υποστηρίζουν το αντίθετο, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται ως κυβέρνηση να καταργήσει το κυνήγι, είναι απολύτως ψευδή και προβοκατόρικα. Αφού ευχαρίστησε τα μέλη και προεδρείο του συλλόγου και τους ευχήθηκε καλή χρονιά, τους πρότεινε να ορίσουν νέα συνάντηση για μετά τις εκλογές, προκειμένου να συζητήσουν με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Δ/νση: Βασ. Σοφίας 2, Μέγαρο Βουλής των Ελλήνων 10021, Αθήνα

Τηλ: 2103708387, Fax: 2103708391

gpantzas@parliament.gr

http://gpantzas.wordpress.com/

www.facebook.com/giorgos.pantzas

www.facebook.com/gpantzas

www.twitter.com/gpantzas

www.youtube.com/user/gpantzas

 

Categories