Άγρια κακοποίηση σκυλίτσας στο Κίτσι Κορωπίου

Ένα κακοποιημένο θηλυκό σκυλάκι έσωσαν φιλόζωοι στην περιοχή του Κίτσι.

Την σκυλίτσα εντόπισε ένας κάτοικος Κορωπίου, στη διασταύρωση των οδών Κώνστα και Μεσολογγίου στην περιοχή Κίτσι, και επικοινώνησε αμέσως με την φιλόζωη κα Μαριάννα Ρίζου. Σύμφωνα με το mesogianews.gr, το ζώο ήταν με δεμένα και τα τέσσερα πόδια, ενώ από το λαιμό του έτρεχε πύον αφού κάποιος είχε περάσει στο σβέρκο του μια θηλιά από καλώδιο και ένα σύρμα με αποτέλεσμα να σαπίζει ζωντανό.

Ο άνθρωπος αμέσως έκοψε τα καλώδια και απελευθέρωσε τα πόδια του ζώου και κάλεσε στο τηλέφωνο τους φιλόζωους για να τον βοηθήσουν ενώ άρχισε να ρωτάει αν κάποιος αναγνωρίζει την σκυλίτσα. Ένας γείτονας αρχικά του υπέδειξε σε ποιον ανήκει το ζώο λέγοντας ότι ήταν δεμένο κάτω από ένα τρέιλερ. Και πράγματι κάτω από τρέιλερ υπήρχαν κόπρανα σκύλου, απόδειξη ότι κάποιο ζώο ήταν εκεί δεμένο για καιρό.

Όμως όταν επί τόπου κατέφθασε περιπολικό από το Α.Τ. Κορωπίου ο ίδιος άνθρωπος είπε ότι το σκυλί είχε εξαφανιστεί για 15 μέρες. Το ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για τα περαιτέρω, από εθελόντριες της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης (Ζ.Ε.Η.) που κατέφθασαν επί τόπου. Η σκυλίτσα πλέον βρίσκεται σε καλά χέρια.

notioanatolika.gr

Categories